reklama
Agulqa - masz zewnętrzne więc lepiej ja mam te i wewnętrzne. Zew. dl amnie luzik ale te w środku są okropne. ulga jest po 24 h po wizycie w wc. Sami widzicie że to piekło a nie życie.a gdzie tu do stycznia. Ja to nawet mogę do lutego tak się bujać. Mi już na psychę wchodzi.
Agulqa swojemu Kiyosakiego kupiłam na urodziny. Jedną, drugą miałam z biblioteki i jeszcze jedną dla siebie. Fajne.
Ja dziecko tak samo czuje nisko, wypycha mi się przez pachwiny, nie wiedziałam, że może tak nisko się wypychać. Nie wiem co tam się dzieje, oby jeszcze tydzień. ****owo się czuje.
Ja dziecko tak samo czuje nisko, wypycha mi się przez pachwiny, nie wiedziałam, że może tak nisko się wypychać. Nie wiem co tam się dzieje, oby jeszcze tydzień. ****owo się czuje.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Też stosowałam Posterisan, w sumie nie ma w nim nic poza bakteriami, które zazwyczaj występują w tamtejszym środowisku A jakieś nasiadówki stosujesz? Kora dębu ponoć ulgę przynosi.
Ja muszę mojemu prezent kupić ale.... urodzinowy
Ja muszę mojemu prezent kupić ale.... urodzinowy
agulqa_b
Fanka BB :)
Karpanna zewnetrzne lepsze? Nie wiem bo chyba wew. Nie mialam. Ale mnie boli przy wc i przy higienie codzienniej i to bardzo. No i wlasnie, czy one same sie schowaja?
Sylwi moj przeczytal juz bogatego ojca, kwadrant, przepowiednie, zanim rzucisz prace, komiks i chybabto wszystko ;-) ja calego bogatego i kwadrant zaczelam ale nie skomczylam za to uwielbiamy grac w cashflow, nie wiem czy mialas okazje?
Sylwi moj przeczytal juz bogatego ojca, kwadrant, przepowiednie, zanim rzucisz prace, komiks i chybabto wszystko ;-) ja calego bogatego i kwadrant zaczelam ale nie skomczylam za to uwielbiamy grac w cashflow, nie wiem czy mialas okazje?
Agulqa - jak urodzisz nie będzie nacisku na nie i krew odpłynie znich. Ja miałam tak po 2 porodzie. Wtedy już po porodzie lekarze przepisali mi tabletki i posterisan i po kilku dniach było oki zwłaszcza jak po 2 dniach zdjęli mi szwy. teraz na bank po 6 tgodniach zabieg usunięcia mnie czeka.
reklama
Aza- tak, rejestracje trzeba zakończyć w zusie.
Mnie dziś spotkała koleżanka z którą długo się nie widziałam i stwierdziła, że mam bardzo nisko brzuch. Ja tam nie wiem, nie interesuje się nim, no ale nie chciałabym jeszcze rodzić. 19 grudnia mamy wigilię pracowniczą no i jak tu się nie pokazać po takim awansie nie wspominając o jedzeniu
Nam teściu przywiózł rybkę, taką już gotową do smażenia, więc obiad z głowy, mąż smaży.
Coś jeszcze chciałam i zapomnialam, nosz skleroza nie boli.
Mnie dziś spotkała koleżanka z którą długo się nie widziałam i stwierdziła, że mam bardzo nisko brzuch. Ja tam nie wiem, nie interesuje się nim, no ale nie chciałabym jeszcze rodzić. 19 grudnia mamy wigilię pracowniczą no i jak tu się nie pokazać po takim awansie nie wspominając o jedzeniu
Nam teściu przywiózł rybkę, taką już gotową do smażenia, więc obiad z głowy, mąż smaży.
Coś jeszcze chciałam i zapomnialam, nosz skleroza nie boli.