reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini super! Akurat na święta :)

LayDeeK przy bigisue dużo roboty? Przecież wszystko wrzucasz do gara i się gotuje tylko mieszasz co jakiś czas i wsjo :p

Nulini pozaluja ze żyją! A ze jestem bojowo nastawiona na świat przez tą zaraze to im współczuję prawie

reklama
LayDeek moje nie przypominają, raczej mam wrażenie jakby ktoś tak nagle ściskał brzuch z boków i przechodzi to do środka..

My dzisiaj wreszcie będziemy piec pierniki :-)

Doggi mnie sutki bola
Stoja ciagle jak jakies anteny
Twarde i w ogole
Siara leci tylko jak scisne cycki i to tez niezawsze

Mcpearl wszystko zalezy gdzie
No i z tego co wiem noe lazdy stan deweloperski ma to samo na wykonczeniu :p
W sensie u niektorych samemu trzeba liczniki zakladac itp

Nulini to ja padam kolo 22-23 budze sie ok 7 jak ł idzie do pracy i spie dalej min do 9.30 :-)

Azz pewnie zrobilabym to samo z pojemnikiem :p

Nulini super ze kasa wleci :-)
Nam bardzo teraz nie pasuje ze ja mam wyplate 1 a ł 28. Jakos nie umiemy kasa sie porzadzic bo zobowiazania sa 5,12,10,20 i jakos ciezko nam to rozlozyc wszystko :-\

Doggi do zameazarki schowaj :-D
A za pierogi zadusilabym wlasnymi rekoma ;-)

Alecta wydaje mi sie ze nie mozna laczyc. Ale pewnosci nie mam

Dobry ;-)

Dalej chora ale się pocilam w nocy :-/

Mnie cycki nie bolą ale tak dziwnie mrowia i swedza chyba coś tam się zaczyna produkować

NULINI super! Przed świętami jeszcze kasa wpadnie ;-) w końcu walka wygrana trzeba to opić :p

DOGGI co za lajzy jak można pyszne pierogi zmarnować! Zemsta musi byc :-D

mnie też się zdaje ,ze nie można łączyć tych kuponów :tak:

Nulini super,że kaska przed świętami wpadnie :happy: u mnie tylko zus za grudzień ma mi zapłacić,tak więc na bierząco,a w poniedziałek się dowiem,czy gin da mi jeszcze L4,czy juz macierzyński :-p:sorry:

Nulini w końcu!
Mi nadal te kilka wisi przez tą kontrolę i nie ma żadnej informacji kiedy wypłacą:wściekła/y:

Mnie się dzisiaj całą noc ten jeb.any ZUS śnił, bo wiedziałam, że dzisiaj będę dzwonić i na pocztę i do ZUSu...
A Ty nie masz jak zadzwonić do swojego wydziału zasiłków?
Ale nie na ogólną infolinię z Warszawy, tylko bezpośrednio do siebie...
Ja zawsze tam dzwonię, babki mnie już po głosie rozpoznają...

Doggi, pamiętaj, ciąża i chorobą Cię uniewinniają :-D

agulqa, my oboje wypłaty stałe mamy 9 i 10 dnia miesiąca i od razu wszystko opłacamy, bez względu na to, jaki jest termin płatności :tak:

femme, Boże, jak skończę karmić, to się zaleję w trupa za te wszystkie miesiące nerwów i szarpania z szefową :-D

Matko wreszcie jakieś dobre wieści! Dzwonili do mnie ze sklepu wozkowego, mój wózek w końcu jest w drodze do mnie! Jutro mam się spodziewać kuriera! Po wielu trudach w końcu!

Agulqa_b suty to bolą cały czas, mnie całe cycki bolą każdy cm....

Rzygam juz tym wszystkim

STACHU ZLITUJ SIĘ NADE MNĄ

na tvp2 mówią o anemi,w tym u ciężarnych i babeczka radziła dodawać,posypywać natkę pietruszki do wszystkiego i jeść pistacje ,ona tym sposobem po miesiącu poprawiła wyniki ;-)

Doggi super,że dostarczą Wam karoce dla Stasiulka :happy:

reklama
Do góry