reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi bidulko jeszcze trochę :)

Nikson już oddelegowany do przedszkola, a Tymko ogląda Minionki.
Manie ma jakąś na ich punkcie ostatnio:-p
Ide sobie zrobić kawę z tą przyprawą od Starmach:-)

reklama
Daj mi 20 min :) Tylko się ubiore :-)
A tak w ogóle to miłego dnia!

Ja postanowiłam dzis ugotować bigos. Ambitnie! Chodzi za mną już od miesiąca!

Jeżeli słyszałyście przed chwilą ogromny huk, to był to mój kamień z serca :-D:-D:-D

Wkur.wiłam się już i zadzwoniłam na pocztę, bo w śledzeniu przesyłki cały czas wyskakiwało, że mój list do ZUSu zalega od piątku w placówce jako "przekazany do doręczenia".
Miła pani poinformowała mnie, że to niemożliwe, bo ZUS ma skrytkę i listy do nich są od razu wkładane, ale że mieli awarię systemu śledzenia przesyłek i mogą być nieaktualne dane.
Zalogowałam się na PUE (wczoraj jeszcze nic nie było!) a tam informacja, że wypłata 18 grudnia :-D:-D:-D
Boże drogi, nie wiecie nawet, jaką straszną ulgę odczułam :-D:-D:-D

Wreszcie dokończę zakupy i będę mogła z czystym sercem zacząć pranie i spakować torbę :-D

LayDeeK ja juz bigos mam zrobiony plus zasłoikowany :) wczoraj gotowałam rosół ba barszcz i dziś go kończę i tez do słoików. Plus robie ba próbę zupę krem z pieczarek albo innych grzybów.

Poza tym myślałam że się porycze.... Poszłam do piwnicy i patrze a któryś z tych matołów, którzy ze mną mieszkają wyjeli jedną paczkę pierogów które zrobiłam na święta i od ch.uj wie kiedy leżą... W każdym razie mogę je już spokojnie wyje.bać... I jak ja mam być miła jak wszyscy w du.pie mają yo że się zajezdzam żeby mieli na święta dobre żarcie... Naprawdę brak mi sił. Ale spokojnie zemszcze się, schowam im kierownicę do plejki...

Doggi, to mi podrzuć :) Jak patrzę ile roboty przy tym jest, to mi się odechciewa.

W lotto 12 mln do wygrania! Boshe!!! Juz by mnie tu nie było! Domek na Wyspach Kanaryjskich, jakaś mała działalność i do śmierci mieszkać można :) Jedyne ryzyko to wybuch wulkanu.

No, ale kto zabroni pomarzyć :-)

LayDeeK, u mnie jeszcze nie wpisali terminu wypłaty za drugie zwolnienie, ale pewnie też będzie 18 grudnia, bo razem te zwolnienia wpłynęły :tak: Dobrze by było, większy zastrzyk to będzie można spokojnie wszystko kupić ;-)

Doggi, no super, bardzo mądre posunięcie ze strony współlokatorów... Zrób piekiełko ;-)

reklama
Nulini w końcu!
Mi nadal te kilka wisi przez tą kontrolę i nie ma żadnej informacji kiedy wypłacą:wściekła/y:

Laski nie wiecie czy te kupony allegro można łączyć?
Mam 2 kupony na 20 zł, a zakupy chcę zrobić na ponad 100 zł.
Liczyłam już jak by było jakbym je rozdzieliła i kupiłam 2x50 zł, ale to się nie kalkuluje :/

Do góry