reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi bidulko jeszcze trochę :)

Nikson już oddelegowany do przedszkola, a Tymko ogląda Minionki.
Manie ma jakąś na ich punkcie ostatnio:-p
Ide sobie zrobić kawę z tą przyprawą od Starmach:-)

reklama
Daj mi 20 min :) Tylko się ubiore :-)
A tak w ogóle to miłego dnia!

Ja postanowiłam dzis ugotować bigos. Ambitnie! Chodzi za mną już od miesiąca!

Jeżeli słyszałyście przed chwilą ogromny huk, to był to mój kamień z serca :-D:-D:-D

Wkur.wiłam się już i zadzwoniłam na pocztę, bo w śledzeniu przesyłki cały czas wyskakiwało, że mój list do ZUSu zalega od piątku w placówce jako "przekazany do doręczenia".
Miła pani poinformowała mnie, że to niemożliwe, bo ZUS ma skrytkę i listy do nich są od razu wkładane, ale że mieli awarię systemu śledzenia przesyłek i mogą być nieaktualne dane.
Zalogowałam się na PUE (wczoraj jeszcze nic nie było!) a tam informacja, że wypłata 18 grudnia :-D:-D:-D
Boże drogi, nie wiecie nawet, jaką straszną ulgę odczułam :-D:-D:-D

Wreszcie dokończę zakupy i będę mogła z czystym sercem zacząć pranie i spakować torbę :-D

LayDeeK ja juz bigos mam zrobiony plus zasłoikowany :) wczoraj gotowałam rosół ba barszcz i dziś go kończę i tez do słoików. Plus robie ba próbę zupę krem z pieczarek albo innych grzybów.

Poza tym myślałam że się porycze.... Poszłam do piwnicy i patrze a któryś z tych matołów, którzy ze mną mieszkają wyjeli jedną paczkę pierogów które zrobiłam na święta i od ch.uj wie kiedy leżą... W każdym razie mogę je już spokojnie wyje.bać... I jak ja mam być miła jak wszyscy w du.pie mają yo że się zajezdzam żeby mieli na święta dobre żarcie... Naprawdę brak mi sił. Ale spokojnie zemszcze się, schowam im kierownicę do plejki...

Doggi, to mi podrzuć :) Jak patrzę ile roboty przy tym jest, to mi się odechciewa.

W lotto 12 mln do wygrania! Boshe!!! Juz by mnie tu nie było! Domek na Wyspach Kanaryjskich, jakaś mała działalność i do śmierci mieszkać można :) Jedyne ryzyko to wybuch wulkanu.

No, ale kto zabroni pomarzyć :-)

LayDeeK, u mnie jeszcze nie wpisali terminu wypłaty za drugie zwolnienie, ale pewnie też będzie 18 grudnia, bo razem te zwolnienia wpłynęły :tak: Dobrze by było, większy zastrzyk to będzie można spokojnie wszystko kupić ;-)

Doggi, no super, bardzo mądre posunięcie ze strony współlokatorów... Zrób piekiełko ;-)

reklama
Nulini w końcu!
Mi nadal te kilka wisi przez tą kontrolę i nie ma żadnej informacji kiedy wypłacą:wściekła/y:

Laski nie wiecie czy te kupony allegro można łączyć?
Mam 2 kupony na 20 zł, a zakupy chcę zrobić na ponad 100 zł.
Liczyłam już jak by było jakbym je rozdzieliła i kupiłam 2x50 zł, ale to się nie kalkuluje :/

Do góry