reklama
Bada m. - nie mówił Ci że masz leżeć itd? Masz starszą ciążę ode mnie. Ja wpadłam w panikę i sie boję co z małym. To dopiero 33 t.c.
Goschon- ja biorę clexane robię zastrzyki sobie codziennie.
Miękka szyjka może stać się znów twarda?
Ostatnio mam tyle stresów i pewnie przez to.
Boli mnie brzuch jak na okres czasami, bóle krzyża, no i mega ból w pochwie to jest najgorsze. Nie da rady wtedy chodzić bo aż drętwieją nogi.
W 2 ciążach chodziłam do samego porodu na pełnych obrotach, robiłam wszystko.
Czy grozi mi poród przedwczesny ??????????????????????????
Goschon- ja biorę clexane robię zastrzyki sobie codziennie.
Miękka szyjka może stać się znów twarda?
Ostatnio mam tyle stresów i pewnie przez to.
Boli mnie brzuch jak na okres czasami, bóle krzyża, no i mega ból w pochwie to jest najgorsze. Nie da rady wtedy chodzić bo aż drętwieją nogi.
W 2 ciążach chodziłam do samego porodu na pełnych obrotach, robiłam wszystko.
Czy grozi mi poród przedwczesny ??????????????????????????
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mój mąż mnie dzisiaj zaskoczył, bo jak sprzątałam, to zapytał, co ma robić, powiedziałam, że sprzątnąć kibel, a on z wyrzutem "tylko???", więc jeszcze kwiatki ogarnął i odkurzanie
A teraz mi pojechał po Rennie, bo się wścieknę ze zgagą
A teraz mi pojechał po Rennie, bo się wścieknę ze zgagą
Karpanna- niekoniecznie. Ja w obydwu ciążach byłam na podtrzymaniu, szyjka krótka od 20 tc i...żadnego nie urodziłam przedwcześnie.
Musisz naprawdę dużo leżeć i odpoczywać. Nogi do gory i lezymy.
Bóle krzyża, skurcze itp.mam od dwóch może trzech miesięcy i na razie nic nie wskazuje na poród przedwczesny. Ale naprawdę leżę kiedy tylko mogę.
Mój też robi wszystko w domu. Odkąd jestem w ciąży to mopa moje raczki nie widzialy a jak mam gorszy dzień to i obiad zrobi.
Chłopaki przytaszczyli ze szkoły i przedszkola prezenty od Mikołaja, oczywiście słodycze i teraz siedze i próbuje Frankowi wytłumaczyc, że to słodycze braci i nie może tyle wpieprzac, ale mnie nie słucha.
Z gorszych wieści to Kacper wrócił ze szkoły z bólem głowy i zaczynają się zatoki. Mam nadzieje, że uda mi się go wyleczyć bez antybiotyku. Biedny prawie płacze bo w niedziele turniej i jak nie przejdzie to nie pojedzie
W styczniu jedziemy robić testy, bo nasza pediatra radziła sprswdzic, bo czasami nawracające zapalenia zatok mogą mieć podłoże alergiczne.
Młodszy pojechał z tata na trening a my odpoczywamy.
A poza tym jesteśmy uratowani! Franek będzie miał w czym chodzić. Moja przyjaciółka stanęła na wysokości zadania i przywiozła mi ( mieszka 400 km stąd) ciuszki.
Sory za jakość ale nie chce mi się wstawać z wyra.
Musisz naprawdę dużo leżeć i odpoczywać. Nogi do gory i lezymy.
Bóle krzyża, skurcze itp.mam od dwóch może trzech miesięcy i na razie nic nie wskazuje na poród przedwczesny. Ale naprawdę leżę kiedy tylko mogę.
Mój też robi wszystko w domu. Odkąd jestem w ciąży to mopa moje raczki nie widzialy a jak mam gorszy dzień to i obiad zrobi.
Chłopaki przytaszczyli ze szkoły i przedszkola prezenty od Mikołaja, oczywiście słodycze i teraz siedze i próbuje Frankowi wytłumaczyc, że to słodycze braci i nie może tyle wpieprzac, ale mnie nie słucha.
Z gorszych wieści to Kacper wrócił ze szkoły z bólem głowy i zaczynają się zatoki. Mam nadzieje, że uda mi się go wyleczyć bez antybiotyku. Biedny prawie płacze bo w niedziele turniej i jak nie przejdzie to nie pojedzie
W styczniu jedziemy robić testy, bo nasza pediatra radziła sprswdzic, bo czasami nawracające zapalenia zatok mogą mieć podłoże alergiczne.
Młodszy pojechał z tata na trening a my odpoczywamy.
A poza tym jesteśmy uratowani! Franek będzie miał w czym chodzić. Moja przyjaciółka stanęła na wysokości zadania i przywiozła mi ( mieszka 400 km stąd) ciuszki.
Sory za jakość ale nie chce mi się wstawać z wyra.
Załączniki
jezyk super paczki
nulini ja ostatnio wcinam migdaly na zgage. Mialam sie ciebie zapytac juz jakis czas temu - dostalas zalegle wynagrodzenie? Ja nadal nie za maj i czerwiec.
karpanna musisz lezec, bo czesto miekka szyjka wlasnie oznacza ze sie skraca. U mnie tak to bylo, no ale odkad leze to jakos sie trzyma mimo ze dalej czuje ze jest miekka
nulini ja ostatnio wcinam migdaly na zgage. Mialam sie ciebie zapytac juz jakis czas temu - dostalas zalegle wynagrodzenie? Ja nadal nie za maj i czerwiec.
karpanna musisz lezec, bo czesto miekka szyjka wlasnie oznacza ze sie skraca. U mnie tak to bylo, no ale odkad leze to jakos sie trzyma mimo ze dalej czuje ze jest miekka
Karpanna ja tak jak jezyk bóle okresowe, skurcze itp mam od stu lat w sumie to już nie pamiętam kiefy ich nie było. Z miękką szyjka musisz leżeć i tyle, ale ty juz miałaś przecież leżeć kiedyś pisałaś wiec po prostu dalej leżeć. Będziesz leżeć i dotrwasz jeszcze kilka tyg
Jezyk ja to samo stachowi tłumaczę a om tylko wyjada oli i.wyjada. Ale nie dziwię się
Wow super towaru się nazbierało
Gochson niekoniecznie się skraca jak miękka, ma łatwiej fo skracania ale wcale nie musi się skracać. Ja np mam twardą a w miesiąc o 1,5cm się skróciła
Jezyk ja to samo stachowi tłumaczę a om tylko wyjada oli i.wyjada. Ale nie dziwię się
Wow super towaru się nazbierało
Gochson niekoniecznie się skraca jak miękka, ma łatwiej fo skracania ale wcale nie musi się skracać. Ja np mam twardą a w miesiąc o 1,5cm się skróciła
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Karpanna myślę, że gin Cię nastraszył... I cóż że miękka, mówił coś jak długa, czy rozwarcie jest? Może być miękka a długa i zamknięta... Po prostu nie przesadzaj z wysiłkiem, a jak się martwisz, to skonsultuj to z innym lekarzem...