reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ale piszecie....

Aga- fajny portret, pewnie pękasz z dumy :)

Bada- ja rzucałam z tabexem i serdecznie polecam ( podobno to samo co desmoxan) Nie palę od sierpnia bo wiedziałam, że od stycznia będziemy planować dzidzię. Paliłam 15 lat- znajomi do dziś nie wierzą, że nie palę... Ale przytyłam 5 kg, i w sumie nie jestem jakoś szczególnie zadowolona z siebie - ja zawsze paliłam- no z przerwą na pierwszą ciążę i powiedziałam, że jak urodzę drugie to zacznę znowu :eek: no chyba, że się coś zmieni :-D

U mnie mąż starszy o 2 lata, byliśmy parą w liceum, później się rozeszliśmy i po kilku latach spotkaliśmy się przypadkiem i tak zostało, :-) i tak sobie żyjemy od 7 lat :) Bałagani, czasem coś ugotuje, dużo gra na kompie ale ogólnie jest nieszkodliwy:-D jesteśmy szczęśliwi, spełniamy swoje marzenia a to jest najważniejsze :-)

Gucio dostał się jednak do zerówki szkolnej, ależ jestem szczęśliwa :-):-):-):-) a na festynie z okazji dnia matki,dziecka i ojca odśpiewał piosenkę, wziął prezent i powiedział, że chce iść do domu bo za głośno he he

malinka to fajnie z tym przedszkolem :happy: ja zawsze mówię,że nie ma szczęśliwszego małżeństwa od nas :-D
Doggi to widocznie szybko masz brzuszek,ale potem nie jest jakiś ogromny po prostu szybko się ujawnia :-Dniech cały świat wie,a co

bada m. Dokładnie mi bardzo szybko wybiło a potem od 6 miesiąca nie rósł ;)

malinka 12 kg przytyłam przy porodzie zgubiłam 9 ;) ale za to później miesiąc po urodzeniu zaczęłam strasznie tyć i mię mogłam ogarnąć tego (hormony mi chyba dzikowaly)

Właśnie miała też pisać, że u Ciebie doggi w 14 tc i po terminie brzuszek prawie taki sam :)

Gratulacje dla Gucia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zakończyliśmy biały tydzień i teraz będziemy odpoczywać! Kacper jeszcze wyżera bombonierki komunijne, a Cyprian właśnie ogląda katalog Avonu i musi wszystkie zapachy "wywąchać":-)

Głodna jestem, a jeść nie mogę. ratunku!!!!
Ja jestem z tych co ani na grzyby ani na ryby, nudzę się tam niemiłosiernie. Lubię kino, jakieś parki rozrywki, wypady w góry i nad morze, z takich "lżejszych" rzeczy to spacer z psem i jazda rowerem.

Rzucałam palenie z Desmoxanem i udało się za pierwszym razem, nie paliłam pół roku i potem zaczęłam bo... po prostu lubię palić, rzuciłam dlatego, że dzieci strasznie płakały, że umrę na raka jak będę palić. Potem paliłam chowając się przed własnymi dziećmi:szok::cool2:, no a teraz wiadomo, nie truję swojego dziecka.

jezyk, bada- dziękujemy :tak:

Rzucałam palenie z Desmoxanem i udało się za pierwszym razem, nie paliłam pół roku i potem zaczęłam bo... po prostu lubię palić, rzuciłam dlatego, że dzieci strasznie płakały, że umrę na raka jak będę palić. Potem paliłam chowając się przed własnymi dziećmi:szok::cool2:, no a teraz wiadomo, nie truję swojego dziecka.

Ależ ja Cię rozumiem, też lubię palić i już !!!

malinka 12 kg przytyłam przy porodzie zgubiłam 9 ;) ale za to później miesiąc po urodzeniu zaczęłam strasznie tyć i mię mogłam ogarnąć tego (hormony mi chyba dzikowaly)

Ja do 5 miesiąca przytyłam 10 kg- ale zawsze miałam tendencje, poza tym zero mdłości, jadłam wszystko i ciągle aż wykryto cukrzycę ciążową i wszystko spadło taką dietę miałam- 2 dni po porodzie spodnie sprzed ciąży spadały mi z tyłka :sorry:

Teraz już mi zaczynają cukry wariować, mam mierzyć, zapisywać co jem i za miesiąc krzywa cukrowa :-( więc zabawa z dietą zacznie się na nowo :-( Może któraś z was też miała ?

m wcześniej rzucił z plastrami niqitin,ale też lubi palić i myślę,że jeszcze nie raz do tego wróci,a tabex i desmoxan to jedno i to samo,skład ten sam,tylko kształt tabletki inny :-p

Co do tycia to też mam tendencje do dodatkowych kilogramów ,ale w sumie ciąża to stan kiedy można trochę sfolgować,bo poza tym czasem zawsze dbam o figurę,chociaż już jestem po 30 i może być trudniej zrzucić niż 10 lat temu:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze wszystkie same żuciłyście palenie a mnie poprostu odrzuciło od fajek a uwielbiam palić moje miętowe fajeczki
oczywiście teraz nie mogę bo odrazu mnie mdli może uda mi się żucić całkiem

Do góry