reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mommy tyle ze ja znam kilka lasek co w 8mcu nie czuly ruchow i nie byl to dobry znak
Dlatego wole sie wsluchiwac i zmuszac malego by choc troxhe sie ruszyl lub jechac na ip nizmsie denerwowac

reklama
Mój na noc trochę pobuncał, rano i cisza. Lekkie ruchy tylko raz po raz czuję. Ale pisałaś że lekko coś tam czuć więc nie denerwuj się za dużo. Zobaczysz wieczorem i najwyżej jak się bedziesz dalej denerwować, że za mało się rusza to pojedż na ip.

To u Oli bunt dwulatka zaczął się jsk miała 1,5roku była okropna, zła i niedobra ciągle walki! Ale skończyła 2 lata i bunt minął

Doggi ja wypilam cala pepsi jaka mialam a nie chce mi sie do klepu isc niestety

Mommy pozniek jeszcze pare razy fiknal wiec juz luz
Ale mialam schize. Drugi raz od poczatlu ciazy taki numer zrobil

agulqa nie ma co się na zapas denerwować ;-)

Ja problemu z brakiem ruchów nie mam, ciągle mały fika i się nie przejmuje nawet kiedy wypoczywam. Daje o sobie znać :-)

hej

Agulqa ja wczoraj wieczorem tak mialam, bo maly jak zawsze tak skakal, ze az bolalo to wczoraj nic.. po jakiej godz udalo mi sie go ozywic i luz:tak:

Ja wizyte mam raczej tylko jeszcze 1, ktora bedzie 10.12 a pozniej jak zdaze to moze w styczniu.. a wydawalo mi sie, ze powinnam byc teraz pod stala kontrola lekarza.. calkiem mam mnie w du.pie:confused2:

Zazdroszcze Wam mam i tesciowych co pomagaja:tak: ja matki nie mam, a tesciowa to tylko dzwoni jak cos chce, a pomoze jak bedzie miala z tego korzyc.. zreszta ma problem z alko, wiec dziecka jej nigdy nie dam pod opieke...

Ale koniec marudzenia! Bede miala prawdziwa szkole przetrwania heh:tak:

Ja miałam kilka razy stresa, bo młoda coś nie bardzo chciała się ruszać, ale na szczęście po potrząsaniu brzuchem, zjedzeniu lub wypiciu czegoś zaczęła dawać o sobie znać.
Za to z Tymkiem raz jechałam na IP, bo go bardzo długo w ogóle nie czułam i nic nie działało

reklama
Do góry