reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Kurcze komp sie zawiesil i skasowalo mi post:wściekła/y:

Agulqa tez w suie w takim wypadku nie chcialabym miesc tesciow za blisko, ale moze tesciow tylko tak gada a w praktyce sie przyda i pomoze w razie w:tak:

Aob moze. Nie wiem. Wkazdym razie ja juz jednym wpuszczam drugim wypuszczam bo rece mi opadaja
Jakbysmy byli sami to bysmy wiedzieli z3 nie ma na kim polegac i juz a tak wydaje ci sie ze mozesz prosic o pomoc a tak na prawde moze sie lipa okazac

Kurcze w tych drzwiach od auta jednak zamek poszedł:wściekła/y:
Jechałam po dzieciaki i oczywiście znowu od strony pasażera musiałam wchodzić, próbowałam wcisnąć ten dzyndzel od zamka i du.pa nie da się.
Jak zamykam złoma to wszystkie 3 idą w dół z wyjątkiem tego od kierowcy:wściekła/y:

Jutro zostawiam dzieciaki w domu, bo nie zamierzam z siebie 2 razy dziennie debila robić:wściekła/y:

A już najbardziej mnie wkurza to, że będziemy mieli kasę na nowe auto tylko jeszcze nie teraz, a nie ma od kogo pożyczyć na te kilka miesięcy:wściekła/y:

Alecta a moze naprawa to jakies grosze?
Ode mnie tescie wzieli wczoraj auta bo ich padlo
I okazalo sie ze pod siedzeniem jakis bezpiecznik im wyskoczyl i 20zl zaplacili za na prawde

A ja jestem w szoku
Normalnie czym zaskoczy mnie ten dzien?
Jak mieszkalam w poznanii chodzioam do gina jak po roku staran nie zaszlam w ciaze
Badal mi owulacje itp i w pierwszym miesiacu udalo sie zajsc
Pozniej w 6tc bylam u niego a w miedzy czasie tu sie przeprowadzilismy i jak w 8tc trafilam do szpitala to przerazona do niego dzwonilam by zasiegnac opini
Jak wyszlam do domu to dzwonilam by zapytac czy mam do niego jezdzic, on powieczial ze w moim przypadku to absolutnie zakazane i mam znalezc tu gina
Wiec znalazlam i pomyslalam ze nie bede facetowi juz dupy truc. W planach mielismh jechac z ł juz po narodzinach do niego by podziekowac
I co. Jem sobie obiad i dostaje smsa od tego gina
Co u nas slychac, jak ciaza. Ktory to tydzien i ma nadzieje ze wszystko jest w porzadku.
Boze! Na prawde istnieja normalni lekarze !!!

Agulqa ja już nawet grosza nie chcę do tego gó.wna dokładać.
Moim marzeniem jest rozp.ierdzielić go bejsbolem.

Fajny lekarz, faktycznie mało takich istnieje :)

Kubuś jest ostatnio nawet nad aktywny .Rusza się bardzo często i bardzo mocno daje o sobie znać. Dzisiaj już przechodzi samego siebie. Ma może 15 minutowe przerwy, a tak cały czas brzuch, aż faluje. Jeszcze po telefonie od mojej mamy, która jak zwykle zdenerwowała mnie już pierwszym zdaniem, myślałam, że mi Kuba zaraz przez pępek wyjdzie. Już mnie dzisiaj wszystko boli tak mocno wariuje w brzuszku. Ale tak jak Agulqa wspomniała, gdybym teraz przez dłuższy czas go nie czuła też miałabym schizy, że coś się dzieje nie tak.

reklama
Alecta moze ł przywiezie ten granat :-)

Laydeek no bardzo milo. Nie spodziewalam sie bo nie bylam jego mega stala pacjentka. Raptem bylam raz na badaniach, pozniej z 4 razy na badaniu cyklu i na 6 czy 5 wizycie juz w ciazy bylam.

Do góry