reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b a tak to luz, mi gin mówił żeby zacząć ruchy obserwować kolo 15 i jak do 21 nie czuć albo czuć delikatnie to wtedy IP mój często gęsto tez od wieczora do 14 nic a nic potem trochę posmyra i kolo 18 zaczyna fikac

reklama
Moja mała zazwyczaj wieczorem i w nocy dokazuje, w ciągu dnia jakby spała...
Wczoraj byłam na masażu, ale przyjemnie było:-)skończyliśmy dzisiaj porządki w mieszkaniu, jakieś tylko drobiazgi na jutro zostaną. Nie wiem co będę robiła od przyszłego tygodnia...

Ciasto w piekarniku, farby w lidlu kupione, teraz czas na odpoczynek:-)

Elutka jak lezalam to probowalam wszystkiego. Potrzasalam brzuch, przewracalam sie i nic
Dopiero jak zadzwonilam do ł ze chyba pojade na ip to mlody ske zorientowal ze to nie przelewki i wkur.wia matke :-D

reklama
Agulqa spokojnie, nie ma się co denerwować. Mój też dzisiaj leniwy, raz po raz delikatne ruchy czuć. Teraz maja maluszki ciaśniej i śpią więcej, mój lekarz jak mu się spytałam o ruchy to mi się spytał czy ja też codziennie całe dnie skaczę i się ruszam i że każdy ma spokojniejszy, bardziej leniwy dzień i nie ma się co denerwować. No i na mojego żadne jedzenie nie działa albo leżenie na boku ;-)

Mój od samego początku chyba głową w dół i bużką w stronę mojego kręgosłupa (niby tak najlepiej jak się rodzi bo przechodzi przez kanał rodny najwęższą częścią) i jajka już mu do moszny zeszły :-D Nie omieszkałam o to nie zapytać a jakie mam zdjęcie jajek :-D Powiedziałam , że pokaże to zdjęcie jego przyszłej żonie :-D :-D

A mnie na sprzątanie wzięło w kuchni... Mam 2 wielkie wory od śmieci do wywalenia ale i porządek w szafkach i wszystko ładnie poukładane. Jeszcze została mi szafka w łazience ale tam to chwila moment i nie dziś i szafka z papierami.... Syndrom wicia gniazda i porządkowania mi się załączył :-D Chce mieć wszystko wysprzątanie zanim zacznę na święta już przygotowywać wszystko.

Do góry