Agulqa_b a tak to luz, mi gin mówił żeby zacząć ruchy obserwować kolo 15 i jak do 21 nie czuć albo czuć delikatnie to wtedy IP mój często gęsto tez od wieczora do 14 nic a nic potem trochę posmyra i kolo 18 zaczyna fikac
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi ja bym musiala byc codziennie na ip bo moj zawsze rano daje popis i po 23.
Moja mała zazwyczaj wieczorem i w nocy dokazuje, w ciągu dnia jakby spała...
Wczoraj byłam na masażu, ale przyjemnie było:-)skończyliśmy dzisiaj porządki w mieszkaniu, jakieś tylko drobiazgi na jutro zostaną. Nie wiem co będę robiła od przyszłego tygodnia...
Ciasto w piekarniku, farby w lidlu kupione, teraz czas na odpoczynek:-)
Wczoraj byłam na masażu, ale przyjemnie było:-)skończyliśmy dzisiaj porządki w mieszkaniu, jakieś tylko drobiazgi na jutro zostaną. Nie wiem co będę robiła od przyszłego tygodnia...
Ciasto w piekarniku, farby w lidlu kupione, teraz czas na odpoczynek:-)
agulqa_b
Elutka jak lezalam to probowalam wszystkiego. Potrzasalam brzuch, przewracalam sie i nic
Dopiero jak zadzwonilam do ł ze chyba pojade na ip to mlody ske zorientowal ze to nie przelewki i wkur.wia matke
Dopiero jak zadzwonilam do ł ze chyba pojade na ip to mlody ske zorientowal ze to nie przelewki i wkur.wia matke
agulqa_b
Wlasnie wczesniej dzialalo skodkie i szturchanie brzucha by sie obudzil a wczoraj i dzis nic.
Bunt! Jak on juz ma okres buntu to co bedzie pozniej?!
Bunt! Jak on juz ma okres buntu to co bedzie pozniej?!
agulqa_b
Nie chce, ojj wiem ze nie chce
reklama
MommyTigger
Agulqa spokojnie, nie ma się co denerwować. Mój też dzisiaj leniwy, raz po raz delikatne ruchy czuć. Teraz maja maluszki ciaśniej i śpią więcej, mój lekarz jak mu się spytałam o ruchy to mi się spytał czy ja też codziennie całe dnie skaczę i się ruszam i że każdy ma spokojniejszy, bardziej leniwy dzień i nie ma się co denerwować. No i na mojego żadne jedzenie nie działa albo leżenie na boku ;-)
Mój od samego początku chyba głową w dół i bużką w stronę mojego kręgosłupa (niby tak najlepiej jak się rodzi bo przechodzi przez kanał rodny najwęższą częścią) i jajka już mu do moszny zeszły Nie omieszkałam o to nie zapytać a jakie mam zdjęcie jajek Powiedziałam , że pokaże to zdjęcie jego przyszłej żonie
A mnie na sprzątanie wzięło w kuchni... Mam 2 wielkie wory od śmieci do wywalenia ale i porządek w szafkach i wszystko ładnie poukładane. Jeszcze została mi szafka w łazience ale tam to chwila moment i nie dziś i szafka z papierami.... Syndrom wicia gniazda i porządkowania mi się załączył Chce mieć wszystko wysprzątanie zanim zacznę na święta już przygotowywać wszystko.
Mój od samego początku chyba głową w dół i bużką w stronę mojego kręgosłupa (niby tak najlepiej jak się rodzi bo przechodzi przez kanał rodny najwęższą częścią) i jajka już mu do moszny zeszły Nie omieszkałam o to nie zapytać a jakie mam zdjęcie jajek Powiedziałam , że pokaże to zdjęcie jego przyszłej żonie
A mnie na sprzątanie wzięło w kuchni... Mam 2 wielkie wory od śmieci do wywalenia ale i porządek w szafkach i wszystko ładnie poukładane. Jeszcze została mi szafka w łazience ale tam to chwila moment i nie dziś i szafka z papierami.... Syndrom wicia gniazda i porządkowania mi się załączył Chce mieć wszystko wysprzątanie zanim zacznę na święta już przygotowywać wszystko.