reklama
bada m.
Fanka BB :)
u mnie młodszy po mamusi potrafi (wstyd ) powiedzieć u znajomej ,że ma brudno,a starszy jak tato wszystko mu jedno brudno czy czysto oby się nie potykać,a w szafkach sajgon totalny mają,więc się zaklinam,ze nie poukładam,a później jak wkładam poprasowane to i tak układam
gosha też się balam jak się okazało nie potrzebnie,dyrektorka pogratulowała,już znalazłyśmy dla mnie zastępstwo tylko,że dziewczyna może dopiero od września,a i jeszcze mnie zaskoczyła,bo powiedziała,że być może zwiększy mi etat na cały ,ale dopiero po nowym roku,bo teraz mam 5/8,a księgowa się śmiała,że kto wie co będzie za 3 lata bo tyle mnie nie będzie i czy w ogole będę chciała tam wracać,ale liczy się gest
gosha też się balam jak się okazało nie potrzebnie,dyrektorka pogratulowała,już znalazłyśmy dla mnie zastępstwo tylko,że dziewczyna może dopiero od września,a i jeszcze mnie zaskoczyła,bo powiedziała,że być może zwiększy mi etat na cały ,ale dopiero po nowym roku,bo teraz mam 5/8,a księgowa się śmiała,że kto wie co będzie za 3 lata bo tyle mnie nie będzie i czy w ogole będę chciała tam wracać,ale liczy się gest
Ostatnia edycja:
Ewi82
bada to się wszystko może zmienić. Brat mój jak był mały to taki czyścioch był. Zabawki pozbierane po zabawie, wszystko czyściutkie, jak się zabrudził to biegł myć raczki itd a teraz większego bałaganiarza nie widziałam. Dobrze że już ze mną nie mieszka...
A dlaczego aż 3 lata ma Cię nie być??
A dlaczego aż 3 lata ma Cię nie być??
Ostatnia edycja:
bada m.
Ewi być może się to zmieni,ale ja zawsze taka nawiedzona byłam
Nawet dłużej,od sierpnia bądź września l4 później macierzyński i rodzicielski-rok ,a później 2 lata wychowawczego i dopiero być może przedszkole a ja do pracy
Nawet dłużej,od sierpnia bądź września l4 później macierzyński i rodzicielski-rok ,a później 2 lata wychowawczego i dopiero być może przedszkole a ja do pracy
Ostatnia edycja:
Mama Blogerka
Dziewczynki kochane
teraz wpadłam tylko na chwilkę bo mała nie bardzo da mi posiedzieć
Dziś córcia była ostatni dzień w żłobku. Ciocie się popłakały i ja też
A co najgorsze coś jej dolega bo ma biegunkę
Byłam dziś u gna i oprócz pęcherzyka nic nie widać. Mam się zgłosić 9.06
Jak wtedy nic nei będzie to niestety puste jajo
teraz wpadłam tylko na chwilkę bo mała nie bardzo da mi posiedzieć
Dziś córcia była ostatni dzień w żłobku. Ciocie się popłakały i ja też
A co najgorsze coś jej dolega bo ma biegunkę
Byłam dziś u gna i oprócz pęcherzyka nic nie widać. Mam się zgłosić 9.06
Jak wtedy nic nei będzie to niestety puste jajo
bada m.
MamaBlogerka bądź dobrej myśli,trzymamy za Was z całej siły kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama Blogerka trzymam kciuki, może to jeszcze za wczesna ciąża? Mi tydzień temu lekarz kazał zrobić progesteron, powiedział że jak wysoki to jest nadzieją, ze coś kiełkuje i się rozwija w środku.
Bada M, proszę dopisz mi termin na 11.06, bo we wtorek z tego wszystkiego zapomniałam napisać
Bada M, proszę dopisz mi termin na 11.06, bo we wtorek z tego wszystkiego zapomniałam napisać
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ewi, no właśnie mam tylko nadzieję, że wyślą mi wszystko do ZUSu i nie będą z tym zwlekać :-(
gosha, będzie dym w pracy na ciążę? :-(
Mama Blogerka, ja Ci dam puste jajo! Wypluj te słowa!
bada m., wpisz mi na listę wizytę 2.06 i 16.06
Wróciłam do domu i jak się rzuciłam na żurek, to chyba się zaraz porzygam ze szczęścia
Tata gotował, a mnie jeszcze NIGDY żurek tak nie smakował!!!
Zjadłam chyba z pół litra, a kiełbasek z 10!
No matko, jaki pyszny!
gosha, będzie dym w pracy na ciążę? :-(
Mama Blogerka, ja Ci dam puste jajo! Wypluj te słowa!
bada m., wpisz mi na listę wizytę 2.06 i 16.06
Wróciłam do domu i jak się rzuciłam na żurek, to chyba się zaraz porzygam ze szczęścia
Tata gotował, a mnie jeszcze NIGDY żurek tak nie smakował!!!
Zjadłam chyba z pół litra, a kiełbasek z 10!
No matko, jaki pyszny!