reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
bada dobrze się uzupełniać;) ja zawsze bałaganiara byłam ,a moja młoda jaj tatuś tylko ze ściera chodzi;)

Dziękuję oczywiście zostanę :) a dzidziuś jak.wyszło z jednak bardziej na początek stycznia się łapie, bo z OM wychodził 31 grudnia, wiec jednak.tu pasuję ;)

Nulini ale masz przeboje z pracą, ja się strasznie boje co u mnie powiedzą..

u mnie młodszy po mamusi potrafi (wstyd ) powiedzieć u znajomej ,że ma brudno,a starszy jak tato wszystko mu jedno brudno czy czysto oby się nie potykać,a w szafkach sajgon totalny mają,więc się zaklinam,ze nie poukładam,a później jak wkładam poprasowane to i tak układam:-p

gosha też się balam jak się okazało nie potrzebnie,dyrektorka pogratulowała,już znalazłyśmy dla mnie zastępstwo tylko,że dziewczyna może dopiero od września,a i jeszcze mnie zaskoczyła,bo powiedziała,że być może zwiększy mi etat na cały ,ale dopiero po nowym roku,bo teraz mam 5/8,a księgowa się śmiała,że kto wie co będzie za 3 lata bo tyle mnie nie będzie i czy w ogole będę chciała tam wracać,ale liczy się gest

Ostatnia edycja:
bada to się wszystko może zmienić. Brat mój jak był mały to taki czyścioch był. Zabawki pozbierane po zabawie, wszystko czyściutkie, jak się zabrudził to biegł myć raczki itd a teraz większego bałaganiarza nie widziałam. Dobrze że już ze mną nie mieszka...

A dlaczego aż 3 lata ma Cię nie być??

Ostatnia edycja:
Ewi być może się to zmieni,ale ja zawsze taka nawiedzona byłam :-D

Nawet dłużej,od sierpnia bądź września l4 później macierzyński i rodzicielski-rok ,a później 2 lata wychowawczego i dopiero być może przedszkole a ja do pracy

Ostatnia edycja:
Dziewczynki kochane
teraz wpadłam tylko na chwilkę bo mała nie bardzo da mi posiedzieć
Dziś córcia była ostatni dzień w żłobku. Ciocie się popłakały i ja też :(
A co najgorsze coś jej dolega bo ma biegunkę

Byłam dziś u gna i oprócz pęcherzyka nic nie widać. Mam się zgłosić 9.06
Jak wtedy nic nei będzie to niestety puste jajo :(

Mama Blogerka trzymam kciuki, może to jeszcze za wczesna ciąża? Mi tydzień temu lekarz kazał zrobić progesteron, powiedział że jak wysoki to jest nadzieją, ze coś kiełkuje i się rozwija w środku.
Bada M, proszę dopisz mi termin na 11.06, bo we wtorek z tego wszystkiego zapomniałam napisać:)

reklama
Ewi, no właśnie mam tylko nadzieję, że wyślą mi wszystko do ZUSu i nie będą z tym zwlekać :-(

gosha, będzie dym w pracy na ciążę? :-(

Mama Blogerka, ja Ci dam puste jajo! Wypluj te słowa!

bada m., wpisz mi na listę wizytę 2.06 i 16.06 :-D

Wróciłam do domu i jak się rzuciłam na żurek, to chyba się zaraz porzygam ze szczęścia :-D
Tata gotował, a mnie jeszcze NIGDY żurek tak nie smakował!!!
Zjadłam chyba z pół litra, a kiełbasek z 10!
No matko, jaki pyszny!

Do góry