reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
bada dobrze się uzupełniać;) ja zawsze bałaganiara byłam ,a moja młoda jaj tatuś tylko ze ściera chodzi;)

Dziękuję oczywiście zostanę :) a dzidziuś jak.wyszło z jednak bardziej na początek stycznia się łapie, bo z OM wychodził 31 grudnia, wiec jednak.tu pasuję ;)

Nulini ale masz przeboje z pracą, ja się strasznie boje co u mnie powiedzą..

u mnie młodszy po mamusi potrafi (wstyd ) powiedzieć u znajomej ,że ma brudno,a starszy jak tato wszystko mu jedno brudno czy czysto oby się nie potykać,a w szafkach sajgon totalny mają,więc się zaklinam,ze nie poukładam,a później jak wkładam poprasowane to i tak układam:-p

gosha też się balam jak się okazało nie potrzebnie,dyrektorka pogratulowała,już znalazłyśmy dla mnie zastępstwo tylko,że dziewczyna może dopiero od września,a i jeszcze mnie zaskoczyła,bo powiedziała,że być może zwiększy mi etat na cały ,ale dopiero po nowym roku,bo teraz mam 5/8,a księgowa się śmiała,że kto wie co będzie za 3 lata bo tyle mnie nie będzie i czy w ogole będę chciała tam wracać,ale liczy się gest

Ostatnia edycja:
bada to się wszystko może zmienić. Brat mój jak był mały to taki czyścioch był. Zabawki pozbierane po zabawie, wszystko czyściutkie, jak się zabrudził to biegł myć raczki itd a teraz większego bałaganiarza nie widziałam. Dobrze że już ze mną nie mieszka...

A dlaczego aż 3 lata ma Cię nie być??

Ostatnia edycja:
Ewi być może się to zmieni,ale ja zawsze taka nawiedzona byłam :-D

Nawet dłużej,od sierpnia bądź września l4 później macierzyński i rodzicielski-rok ,a później 2 lata wychowawczego i dopiero być może przedszkole a ja do pracy

Ostatnia edycja:
Dziewczynki kochane
teraz wpadłam tylko na chwilkę bo mała nie bardzo da mi posiedzieć
Dziś córcia była ostatni dzień w żłobku. Ciocie się popłakały i ja też :(
A co najgorsze coś jej dolega bo ma biegunkę

Byłam dziś u gna i oprócz pęcherzyka nic nie widać. Mam się zgłosić 9.06
Jak wtedy nic nei będzie to niestety puste jajo :(

Mama Blogerka trzymam kciuki, może to jeszcze za wczesna ciąża? Mi tydzień temu lekarz kazał zrobić progesteron, powiedział że jak wysoki to jest nadzieją, ze coś kiełkuje i się rozwija w środku.
Bada M, proszę dopisz mi termin na 11.06, bo we wtorek z tego wszystkiego zapomniałam napisać:)

reklama
Ewi, no właśnie mam tylko nadzieję, że wyślą mi wszystko do ZUSu i nie będą z tym zwlekać :-(

gosha, będzie dym w pracy na ciążę? :-(

Mama Blogerka, ja Ci dam puste jajo! Wypluj te słowa!

bada m., wpisz mi na listę wizytę 2.06 i 16.06 :-D

Wróciłam do domu i jak się rzuciłam na żurek, to chyba się zaraz porzygam ze szczęścia :-D
Tata gotował, a mnie jeszcze NIGDY żurek tak nie smakował!!!
Zjadłam chyba z pół litra, a kiełbasek z 10!
No matko, jaki pyszny!

Do góry