reklama
bada m.
Fanka BB :)
alecta może niedobrą kolacje zjadłaś;-)
agulqa z tymi skarpetami na kanapie to moje dzieci mnie wykańczają,ile się nagadam,bo kapcie maja na nogach przez chwilę a później w skarpetach i na kanapy
co do czapki to ja kupiłam bawełnianą podwójną i mam welurową po Mikim,a wełnianej nie kupuje,bo nie widzę potrzeby,dziecko leży w wózku ,nie chodzi,a jak coś to kaptur na głowę
agulqa z tymi skarpetami na kanapie to moje dzieci mnie wykańczają,ile się nagadam,bo kapcie maja na nogach przez chwilę a później w skarpetach i na kanapy
co do czapki to ja kupiłam bawełnianą podwójną i mam welurową po Mikim,a wełnianej nie kupuje,bo nie widzę potrzeby,dziecko leży w wózku ,nie chodzi,a jak coś to kaptur na głowę
Tak jak Nikola w sumie cały dzień była grzeczna tak teraz zje.bke dostała :-/
Rozumiem, że jest już zmęczona, ale właśnie walnęła na mnie focha, że Świat według Kiepskich będzie leciał dopiero w poniedziałek :-/
Dżizas współczuję jej przyszłemu mężowi
Rozumiem, że jest już zmęczona, ale właśnie walnęła na mnie focha, że Świat według Kiepskich będzie leciał dopiero w poniedziałek :-/
Dżizas współczuję jej przyszłemu mężowi
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nadrobiłam, ale tak zje.bana jestem, że nawet nie mam siły odpisać
Powiem tylko, że Doggi - straaaaaaasznie zazdroszczę Ci pieseła, jest CUDNY!!!
I agulqa, szacun za poranne wstawanie na podwózkę! Dlaczego Łukasz nie pojechał z Tobą kolegi odwieźć???
Powiem tylko, że Doggi - straaaaaaasznie zazdroszczę Ci pieseła, jest CUDNY!!!
I agulqa, szacun za poranne wstawanie na podwózkę! Dlaczego Łukasz nie pojechał z Tobą kolegi odwieźć???
reklama
Mi ostatnio Ł gada, że Kevina będziemy na święta oglądać, bo inaczej nie będą one miały sensu
Ten ból mi już przeszedł, ale od czego to było to nadal nie wiem.
Może faktycznie Lilka jakoś się tam dziwnie wpasowała, albo kopa w jakąś nerke mi zasadziła czy coś.
Ten ból mi już przeszedł, ale od czego to było to nadal nie wiem.
Może faktycznie Lilka jakoś się tam dziwnie wpasowała, albo kopa w jakąś nerke mi zasadziła czy coś.