reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jezyk nie znam chłopa który by się matce zwierzal, jak synowa cie nie polubi albo ja będziesz wkurzać to jak bardzo syn by nie kochał pójdzie za swoją żoną, chyba że to nie bedxie true love,

reklama
Ale to działa w dwa kierunki, córka też pójdzie. Ja np.mamie nigdy się nie zwierzlam. Ale tak jak w większości przypadków wszystko jest kwestia wychowania. Mój mąż nie zgodził się z ojcem i....poszlam za nim. Także tu płeć nie ma znaczenia ;)

Bo faceci w ogóle malo się zwietzsja, zala oni są przeciez twardzi ale jak już mega problem czy nieszzrscie to...pojdzie do matki. Sama za parę lat się przekonasz :D

Doggi dlatego ja staram się być zupełnie inna niż moja mama żeby mi dzieciaki nie pouciekały po 500 km:-p
Jeżyk dlatego mam nadzieję, że akurat pod tym względem wrodzi się w tatusia, bo dla niego mamusia nadal jest ważna.

Jezyk to prawda i co więcej lojalny i wierny "matce" pozostanie tylko pies jak zła byś nie była on i tak za tobą w świat pójdzie ;)

Alecta ja to samo :)

Z innej paki!
Znacie się na notebook czy coś tych laptopach w wersji mini? Jakie są najlepsze itp

Emilchen ł tez ciagle choruje

Alecta nooo teraz juz bedzie sobie jakiejs dziewczyny szukal :p

Doggi wiem :p pamietam jak to bylo ;-)

Ja mysle ze mozliwe jest zwierzanie sie syna matce. Ł tez duzo mamie mowi itp
Ale doggi ma racje
Nawet moja tesciowa powoedziala ze syn powinien isc za kobieta a nie za matka

Alecta ja mysle ze odleglosc niewiele ma tez do znaczenia
Ja nie jestem tu bo mi zle z rodzicami
Srrasznie tesknie za nimi, za mlody, babcia
Brakuje mi ich cholernie
I zaluje ze nie mam na tyle kasy by jezdzic do nich co 2tyg na weekend chociaz
Lub z niespodzianka rano wsiasc w samochod jechac na kawe i wrocic

Agulqa uwielbiam smyranko i drapanko :-)

Mój mi przywiózł pierogi w tempie ekspresowym je zjadłam taką miałam ochotę :-D

Doggi nasze psiny fajnie by razem wyglądały, jedyne 50kg różnicy :-D o a tu moja pomaga przy ciuszkach; -)

Załączniki

• 1416682159095.jpg
    1416682159095.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 37
Agulqa mi jednak lepiej dalej niż bliżej.
Mama nie może co chwila wpadać i wtrącać swoich 3 groszy i wie tylko o tym co ja sama stwierdzę, że chcę żeby wiedziała.
Na kawę do niej też bym raczej za często nie wpadała.

Laski coś mnie strasznie boli po lewej stronie.
Nie mogę normalnie oddechu złapać, bo ból czuję

Alecta na górze czy na dole? Ja mam taki ból na dole po lewej, oddechu złapać nie mogę, pozycji zmienić nie mogę cokolwiek robie to tak aż rwie mnie tam

reklama
Do góry