Dzień dobry Piękne :-)
Kuźwa a ja mam śpiączkę.... Mogłabym cały dzień spać
Chce któraś , żeby jej oddać trochę spania? Rano znów mój wszedł do sypialni i że spłuczka się popsuła... Nosz qrw....mi się jakoś nie psuje, nie wiem co on tam robi... Oczywiście opiernicz taki dostał ,że hej. Kto to widział żeby facet nic naprawić nie umiał tylko lezie do ciężarnej żony i że "spłuczka się popsuła". Jak wstałam ją naprawić to domu gnał czym prędzej
Naprawiłam,położyłam się spać i niedawno się obudziłam i dopiero śniadanie zjadłam.... Idę sprzątać i póżniej się dopiero wykąpie... Ehh...
Jenn to dobrze , ze wszystko ok :-)
Ja już 32 lecę
A na szpital żaden się jeszcze nie zdecydowałam, baaa! Na żaden poród
;-)
Sprite tak zrobię, ja mam pralko-suszarkę i jedyne co mogę ustawić w suszeniu to czas i rodzaj materiału. Ale niestety regulacji temp nie mam.
Doggi
Padłam, niezłe skarby możesz znależć w kieszeniach
Alecta ja nie wiem czy dzisiaj do zusu zdążę iść, wątpię. Muszę pismo z panią inspektor napisać i będę miała do zwrotu całe l4 i nie będę miałą macierzyńskiego przyznanego! Zajebi.ście co nie? :-) Żyć qrwa nie umierać.
Co do torby to ja mam ee.... listę zrobioną
Siedziałam w nocy i robiłam. Nie mam jeszcze koszul, gacie siateczkowe za małe kupiłam, gacie bawełniane muszę większe kupić, staników nie mam, kapci pod prysznic, nakładki na wc i cieńki szlafrok muszę kupić. A moja lista ma 28 punktów w tym wiele podpunktów w 1 punkcie