reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja za to w ciąży zero problemów ze skórą, włosami paznokciami.
To chyba nagroda za okres dojrzewania bo wtedy to masakra - ciągle dermatolog i leczenie :-)
A moją największą obawą przed ciążą był właśnie przyrost wagi. I sama jestem zaskoczona bo w sumie teraz od wagi wyjściowej nadal jestem na minusie - chociaż na ostatniej wizycie byłam + 1 kg. Ale nadal mam 7,5 kg zapasu do wagi wyjściowej. Niestety ja startowałam z pułapu ponad 100 kg więc czy tak czy tak nadal jestem grubaskiem :-D
Ale ogólnie czuję się piękna w ciąży i na pewno lżej mi chodzić przez te kilogramy, które straciłam ;-)

Ja dzisiaj na odwal się pierogi kupne sobie zrobiłam.
W ogóle czuje się jakby mnie stado koni prze...jechało.
Marzę tylko o tym żeby położyć dzieciaki i walnąć sobie długą, ciepłą kąpiel.

U nas dla chłopaków kurczak z frytkami, a dla mnie warzywa na patelnie. Po tym lekarzu już nie mam siły na nic, musialam brac nospe bo skurcze okropne.
Piotrek pojechał z chłopakami, ja tylko będę musiała Kacpra z dyskoteki odebrać bo P.jedzie na nocke.

Jeżyk to Kacper już na dyskotekach baluje? :D

U nas tradycyjnie po powrocie z przedszkola oglądamy Elmo.
Mam nadzieję, że wkrótce się młodemu znudzi hehe

Alecta- już się zaczyna. Wypachnual się Piotrka perfumami i przyszedł czy byśmy mu z dyszki nie dali bo tam będzie sklepik z rady rodziców i kupilby cos do picia sobie i Zuzi (jego dziewczyna od zerowki ;)

reklama
Do góry