reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeeeezuuuui weszlam na asystenta ciazowego pierwszy raz od kilku dni i co?! Pokazuje mi ze tylko 47dni docporodu!!!!!
Boshe jak ja mam zdazyc ze wszystkim?!
Aaaaaa!!!!-

Kur.wa ja nie wiem czy ten je.ba.ny ZUS się na mnie uwziął czy co.
Wchodzę sobie na PUE i widzę, że mam już widoczne w zasiłkach zwolnienie sprawdzam sobie kiedy będzie kasa i mam info, że 5.12 więc super, ale niżej mam kolejne info, że mam odmowę wypłaty świadczenia 5.12-8.12 więc dzwonię do zusu zapytać o co kaman i się okazuje, że odmowe mam dlatego, że dostanę wezwanie na kontrolę do orzecznika i dopiero po jego decyzji wypłacą mi kasę za te kilka dni w późniejszym terminie.
Mówię babce, że ja jestem w 9 miesiącu ciąży (trochę sobie specjalnie dodałam) to jaki jest sens sprawdzania zasadności L4, a ona mi odpowiedziała, że to system wybiera losowo zwolnienia i nie ma znaczenia z jakiego powodu zostało ono wystawione.
Kur.wa najpierw sobie mnie system wybrał żeby sprawdzić czy w domu siedzę, a teraz żeby do jakiegoś piep.rzonego orzecznika iść.
I co on mi powie? Rozwarcia pani nie ma to do roboty zapie.rdalać!

Agulqa_b przecież to jest wieczność ja nam 54 dni to już w ogóle jakby inna era. Ja dziś robie wykończenie pokoju stachowira i muszę se jakieś zajęcie znaleźć bo je.bca dostane do stycznia. Choć wierzę że jak będą święta to już poleci z górki

Alecta współczuję, co za du.py wołowe :/ :mad::banghead:

Doggi czuję te skurcze, ale normalnie nie są one jakoś bardzo częste, widocznie przez nerwy się pojawiły w tej poradni.. Z szyjką ok, więc chyba nie mam co się przejmować.

Mój mnie dzisiaj tak wk.rwił nawet o tym nie wiedząc, że dotarłam do domu, siedzę i ryczę.. :-(

alecta współczuje,rzeczywiście można się wku.... :tak::szok:

Doggi ze Stachem to jeszcze nic nie wiadomo na pewno :-D

jenn ja popłakała się przez P w sobotę po wyjściu z Biedronki,oni nawet nie wiedzą,że coś palną :zawstydzona/y:

Nie wiem jak wy ale ja to już pakuję torbę tak w razie W. 2 dni temu kumpela urodziła ok 4 tygodni przed terminem. o prawda mam nadzieję, że młoda posiedzi do stycznia ale nie zostawię mojemu niespakowanej torby do pewnie z 10 razy by chodził by wszystko było.

reklama
Do góry