reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Marcioszek pociesze Cie ze my z Ł tez mega malo sie widzimy
Dlatego ja staram sie siedziec dluzej, czasem do 23 wytrzymuje czasem dluzej
Ale za to spie do ok 9 i w dzien jak ł nie ma to czasem drzemka mi sie zdarzy

Kurde robie sernik nulini i cos mi sie nie chce upiec
Mam na 180stopni tyle ze pieczenie od dolu
Juz jest 45min i srodek dalej jak woda
Dalam go nizej moze to cos da
A mial byc dla tescia ;-)
W ciazy jeszcze zadne ciasto od a do z nie wyszlo mi dobrze :p
Cale szczescie moje glodomory wszystko zjedza a jak bedzie trzeba to wypija ten sernik ;-)

Sis mowi ze ciezko z terminami na ten rok
No wiec planuja wstepnie slub na uwaga 14.02 :-D

agulqa- Ja nie jestem wstanie tyle wysiedzieć, bo mimo że ostatnio w końcu w miarę przesypiam noce to i tak budzę się przed 4. W ciągu dnia bardzo rzadko uda mi się zasnąć.
Trzymam kciuki za sernik &&&
Widzisz czyli Sis, mimo że nie chciała to dostosuję się do Ciebie :-) A Walentynki to też fajna data :-)

Kurde wychodzą mi rozstępy na brzuchu mimo codziennego smarowania. Dzisiaj wychodzi mi obok pępka, strasznie swędzi. A Kubuś oczywiście właśnie to miejsce wybrał sobie dzisiaj na rozciąganie więc czuje się jakby mi miała skóra zaraz pęknąć :-(

Ale ze mnie dzisiaj maruda, to chyba przez tą pogodę :-(

No ona juz przezywa :-D
A najlepsze ze moj ł jej pojechal :p
Smialam sie jak nie wiem
Bo ostatnio po tabletkach hormonalnych jej sie przytylo
No i mowi mojemu Ł ze jest w ciazy, na co on " aaaa to dlatego ostatnio bylas taka gruba?" :p
Ogolnie ona gruba nie jest :p
Ale przytyla i poszlo jej w mordke i brzuch :p

Marcioszek ja tez tak myslalam ze nie dam rady ale teraz jak ide spac po 23 to padam na pysk i do tej 9 jest mi blogo jak spie ;-)
Nooo mowi ze juz wsio pozajmowane w sumie i w nowym roku
No i walentynki planuja
Mi sie chce smiac bo ona zawsze byla z tych co "slub w ciazy - chyba kogos poje.balo", "slub albo zareczyny w walentynki- no ku.rwa rzygam z przeslodzenia" i takie tam :-D
Dlatego ja mam beke troche ;-)

Dziewczyny wezcie się ogarnijcie i nie piszcie tyle jak mnie nie ma :p

Doggi- mi teraz znowu bardzo szybko tygodnie uciekają, ale to przez treningi chłopaków i teraz jeszcze załatwianie tego obozu.
Jutro jedziemy do lekarza sportowego, potem trening Cypka a potem już wieczór.

Mcpearl- jeśli nie możesz nic z tym zrobić to....olej to. Nie zadreczaj się czymś na co nie masz wpływu. Ja tak zrobilam z ojcem i mam luz psychiczny totalny. U rodziców nie byłam od wakacji i...nie zadreczam sie tym, nie wbijam się w poczucie winy.
A na chcrzciny daj tyle na ike Cię w tym momencie stać. Mogli myslec wcześniej.

Jenn- Twój syn na pewno w pewnym okresie życia będzie na Ciebie narzekał, choćby dla zasady ;)

Agulqa- dasz stowe w kopertę plus kartkę i pojdziesz :)
Nie zadreczalabym się tym, masz ważniejsze problemy na głowie.

Karpanna- dziecku mniejszą krzywdę zrobi antybiotyk niż bakterie, które zaatakowały zatoki. Ból promieniuje dlatego masz wrażenie ze boli dolna szczeka. Ja np.cały czas mislam dziurki odblokoeane i katar schodził, a mimo to ból był nieznosny. Ja bym szła do lekarza.

Bada- super że urodziny się udały.

Doggi- jeszcze troszkę. A nie ma innych leków na skurcze niż nospa? Coś co by Ci pomogło. Kiedyś był fenoterol, ale teraz ponoć już go nie przepisuja.

Bada- a ja odkąd biorę magnez 3*1 to nie wiem co to skurcze, a w poprzednich ciążach też mnie meczyly.

Doggi- mogą się saczyc bez rozwarcia. Mam jednak nadzieje, że u Ciebie to popuszczanie.

Jezyk wlasnie ja myslalam o tym by dac 200zl. Uwazam ze przy braku wesela i obecnej sytuacji byloby ok
A ten na mnie naskoczyl conajmniej jakbym miala kredyt brac :p

reklama
Do góry