reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Marcioszek pociesze Cie ze my z Ł tez mega malo sie widzimy
Dlatego ja staram sie siedziec dluzej, czasem do 23 wytrzymuje czasem dluzej
Ale za to spie do ok 9 i w dzien jak ł nie ma to czasem drzemka mi sie zdarzy
Kurde robie sernik nulini i cos mi sie nie chce upiec
Mam na 180stopni tyle ze pieczenie od dolu
Juz jest 45min i srodek dalej jak woda
Dalam go nizej moze to cos da
A mial byc dla tescia ;-)
W ciazy jeszcze zadne ciasto od a do z nie wyszlo mi dobrze
Cale szczescie moje glodomory wszystko zjedza a jak bedzie trzeba to wypija ten sernik ;-)
Sis mowi ze ciezko z terminami na ten rok
No wiec planuja wstepnie slub na uwaga 14.02
Dlatego ja staram sie siedziec dluzej, czasem do 23 wytrzymuje czasem dluzej
Ale za to spie do ok 9 i w dzien jak ł nie ma to czasem drzemka mi sie zdarzy
Kurde robie sernik nulini i cos mi sie nie chce upiec
Mam na 180stopni tyle ze pieczenie od dolu
Juz jest 45min i srodek dalej jak woda
Dalam go nizej moze to cos da
A mial byc dla tescia ;-)
W ciazy jeszcze zadne ciasto od a do z nie wyszlo mi dobrze
Cale szczescie moje glodomory wszystko zjedza a jak bedzie trzeba to wypija ten sernik ;-)
Sis mowi ze ciezko z terminami na ten rok
No wiec planuja wstepnie slub na uwaga 14.02
agulqa_b
Alecta no wlasnoe jak dla mnie bomba ;-)
Tyle ze ona przezywa ze pewnie bedzie juz taaaaaka gruba
Tyle ze ona przezywa ze pewnie bedzie juz taaaaaka gruba
Marcioszek
agulqa- Ja nie jestem wstanie tyle wysiedzieć, bo mimo że ostatnio w końcu w miarę przesypiam noce to i tak budzę się przed 4. W ciągu dnia bardzo rzadko uda mi się zasnąć.
Trzymam kciuki za sernik &&&
Widzisz czyli Sis, mimo że nie chciała to dostosuję się do Ciebie :-) A Walentynki to też fajna data :-)
Kurde wychodzą mi rozstępy na brzuchu mimo codziennego smarowania. Dzisiaj wychodzi mi obok pępka, strasznie swędzi. A Kubuś oczywiście właśnie to miejsce wybrał sobie dzisiaj na rozciąganie więc czuje się jakby mi miała skóra zaraz pęknąć :-(
Ale ze mnie dzisiaj maruda, to chyba przez tą pogodę :-(
Trzymam kciuki za sernik &&&
Widzisz czyli Sis, mimo że nie chciała to dostosuję się do Ciebie :-) A Walentynki to też fajna data :-)
Kurde wychodzą mi rozstępy na brzuchu mimo codziennego smarowania. Dzisiaj wychodzi mi obok pępka, strasznie swędzi. A Kubuś oczywiście właśnie to miejsce wybrał sobie dzisiaj na rozciąganie więc czuje się jakby mi miała skóra zaraz pęknąć :-(
Ale ze mnie dzisiaj maruda, to chyba przez tą pogodę :-(
agulqa_b
No ona juz przezywa
A najlepsze ze moj ł jej pojechal
Smialam sie jak nie wiem
Bo ostatnio po tabletkach hormonalnych jej sie przytylo
No i mowi mojemu Ł ze jest w ciazy, na co on " aaaa to dlatego ostatnio bylas taka gruba?"
Ogolnie ona gruba nie jest
Ale przytyla i poszlo jej w mordke i brzuch
Marcioszek ja tez tak myslalam ze nie dam rady ale teraz jak ide spac po 23 to padam na pysk i do tej 9 jest mi blogo jak spie ;-)
Nooo mowi ze juz wsio pozajmowane w sumie i w nowym roku
No i walentynki planuja
Mi sie chce smiac bo ona zawsze byla z tych co "slub w ciazy - chyba kogos poje.balo", "slub albo zareczyny w walentynki- no ku.rwa rzygam z przeslodzenia" i takie tam
Dlatego ja mam beke troche ;-)
A najlepsze ze moj ł jej pojechal
Smialam sie jak nie wiem
Bo ostatnio po tabletkach hormonalnych jej sie przytylo
No i mowi mojemu Ł ze jest w ciazy, na co on " aaaa to dlatego ostatnio bylas taka gruba?"
Ogolnie ona gruba nie jest
Ale przytyla i poszlo jej w mordke i brzuch
Marcioszek ja tez tak myslalam ze nie dam rady ale teraz jak ide spac po 23 to padam na pysk i do tej 9 jest mi blogo jak spie ;-)
Nooo mowi ze juz wsio pozajmowane w sumie i w nowym roku
No i walentynki planuja
Mi sie chce smiac bo ona zawsze byla z tych co "slub w ciazy - chyba kogos poje.balo", "slub albo zareczyny w walentynki- no ku.rwa rzygam z przeslodzenia" i takie tam
Dlatego ja mam beke troche ;-)
Dziewczyny wezcie się ogarnijcie i nie piszcie tyle jak mnie nie ma
Doggi- mi teraz znowu bardzo szybko tygodnie uciekają, ale to przez treningi chłopaków i teraz jeszcze załatwianie tego obozu.
Jutro jedziemy do lekarza sportowego, potem trening Cypka a potem już wieczór.
Mcpearl- jeśli nie możesz nic z tym zrobić to....olej to. Nie zadreczaj się czymś na co nie masz wpływu. Ja tak zrobilam z ojcem i mam luz psychiczny totalny. U rodziców nie byłam od wakacji i...nie zadreczam sie tym, nie wbijam się w poczucie winy.
A na chcrzciny daj tyle na ike Cię w tym momencie stać. Mogli myslec wcześniej.
Jenn- Twój syn na pewno w pewnym okresie życia będzie na Ciebie narzekał, choćby dla zasady
Agulqa- dasz stowe w kopertę plus kartkę i pojdziesz
Nie zadreczalabym się tym, masz ważniejsze problemy na głowie.
Karpanna- dziecku mniejszą krzywdę zrobi antybiotyk niż bakterie, które zaatakowały zatoki. Ból promieniuje dlatego masz wrażenie ze boli dolna szczeka. Ja np.cały czas mislam dziurki odblokoeane i katar schodził, a mimo to ból był nieznosny. Ja bym szła do lekarza.
Bada- super że urodziny się udały.
Doggi- jeszcze troszkę. A nie ma innych leków na skurcze niż nospa? Coś co by Ci pomogło. Kiedyś był fenoterol, ale teraz ponoć już go nie przepisuja.
Bada- a ja odkąd biorę magnez 3*1 to nie wiem co to skurcze, a w poprzednich ciążach też mnie meczyly.
Doggi- mogą się saczyc bez rozwarcia. Mam jednak nadzieje, że u Ciebie to popuszczanie.
Doggi- mi teraz znowu bardzo szybko tygodnie uciekają, ale to przez treningi chłopaków i teraz jeszcze załatwianie tego obozu.
Jutro jedziemy do lekarza sportowego, potem trening Cypka a potem już wieczór.
Mcpearl- jeśli nie możesz nic z tym zrobić to....olej to. Nie zadreczaj się czymś na co nie masz wpływu. Ja tak zrobilam z ojcem i mam luz psychiczny totalny. U rodziców nie byłam od wakacji i...nie zadreczam sie tym, nie wbijam się w poczucie winy.
A na chcrzciny daj tyle na ike Cię w tym momencie stać. Mogli myslec wcześniej.
Jenn- Twój syn na pewno w pewnym okresie życia będzie na Ciebie narzekał, choćby dla zasady
Agulqa- dasz stowe w kopertę plus kartkę i pojdziesz
Nie zadreczalabym się tym, masz ważniejsze problemy na głowie.
Karpanna- dziecku mniejszą krzywdę zrobi antybiotyk niż bakterie, które zaatakowały zatoki. Ból promieniuje dlatego masz wrażenie ze boli dolna szczeka. Ja np.cały czas mislam dziurki odblokoeane i katar schodził, a mimo to ból był nieznosny. Ja bym szła do lekarza.
Bada- super że urodziny się udały.
Doggi- jeszcze troszkę. A nie ma innych leków na skurcze niż nospa? Coś co by Ci pomogło. Kiedyś był fenoterol, ale teraz ponoć już go nie przepisuja.
Bada- a ja odkąd biorę magnez 3*1 to nie wiem co to skurcze, a w poprzednich ciążach też mnie meczyly.
Doggi- mogą się saczyc bez rozwarcia. Mam jednak nadzieje, że u Ciebie to popuszczanie.
agulqa_b
Jezyk wlasnie ja myslalam o tym by dac 200zl. Uwazam ze przy braku wesela i obecnej sytuacji byloby ok
A ten na mnie naskoczyl conajmniej jakbym miala kredyt brac
A ten na mnie naskoczyl conajmniej jakbym miala kredyt brac
reklama