reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini co do porządnego lata zgadzam się i tez kocham, wiosna tez super, jesień piękna polska kolorowa cudo ale zima, co do niej mam duże wymagania ;)

A ja usiadłam zapłaciłam wszystkie rachunki, zamówiłam sobie emu bo moje juz nie żyją i teraz czekam aż T wyciągnie fotelik oli z piwnicy bo musze ho wyprać a pewnie będzie schnąc trochę.

Albo nie trzymam moczu albo wody mi się sączą... Poobsereuje się trochę fo wieczora i zobaczymy.
Czy wody mogą się sączyć bez rozwarcia? Nie znam się na tym zbytnio :(

reklama
Ja na swieta tez chce snieg. Od 20 grudnia do 3stycznia moze byc ;-) pozniej po prosze ladna ciepla wiosne ;-)

Nulini mi kiedys ksiadz wypychal samochod :-D na szczescie byl madrzejszy i wozil ze soba lopate do odsniezania ;-)

Doggi nie mam pojęcia, ale ja pod koniec ciąży z Tymkiem miałam takie wycieki, że kilka razy myślałam, że to wody, a to po prostu taki wodnisty śluz był czy coś.
W aptece podobno można dostać takie paski za pomocą których można po odczycie pH stwierdzić czy to wody czy zwykły śluz

Ja śnieg mogę tolerować jedynie 24-26 grudnia no max do 31.12
Później niech mi się nie pokazuje na oczy :p

Ostatnia edycja:
Alecta no właśnie koleżanka mówiła mi ze w aptece można dostać, no zobaczymy. Puki co od około 12 mam tak ze jak tylko z kanapy wstaje to czuje ze leci, aż mi wkładka przeciekla :/ ale z tym ślubem tez może być bo to takie jak woda ale nie fo końca

Doggi z tego co mi wiadomo to moga
I bez odejscia czopa lub bez zauwazalnego odejscia czopa chyba tez...
Mi swego czasu tez tak lecialo przy wstawaniu
Ale to ok miesiaca temu

Hej, dziewczyny dawno się nie odzywałam.

Doggi- współczuje Ci tych wszystkich dolegliwości

Co za pogoda, szaro buro i ponuro. Jest godzina 14, a za oknem ciemno jakby zaraz noc miała być.
Nic mi się dzisiaj nie chce, takiego lenia już dawno nie miałam. Nawet pies od 20 min marudzi, że na dwór chce, a mi się nie chce wstać z tyłkiem z kanapy.

Co do śniegu to ja lubię i to bardzo. Nie lubię za to tej chlapy, która wcześniej czy później się z niego robi.

U mojego małża w pracy teraz niestety okres gdzie pracy od groma. Wszyscy zamawiają prezenty itp., a ktoś musi to dostarczyć. Zaczął już nawet dni do świąt odliczać, tak ma już dość. Nie dość, że pracują od pn-pt od 7 przynajmniej do 19 to jeszcze musieli się zgodzić na pracę we wszystkie soboty w grudniu. :-( Więc tak naprawdę będziemy się widzieli tylko w niedziele. Bo ja o 20 już senna jestem :-(

reklama
Do góry