reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
McPearl, u mnie jest o to samo zawsze awantura - jak damy Młodej delikatnego klapsa na otrzeźwienie, to mama larum, że jak można dziecko bić, na co ja się jej śmieję w twarz, że ona nas lała równo i wtedy jej nie przeszkadzało!!!
agulqa, powiedz siostrze, że sorry, ale prezent dostanie po Twoim porodzie, bo teraz to kasy nie masz
Sylwi, ale BOSKO!!! Dawaj do mnie śnieżek
emilchen, taaaak, ja codziennie śpię jak aniołek
U mnie mglisto, mokro, obleśnie
agulqa, powiedz siostrze, że sorry, ale prezent dostanie po Twoim porodzie, bo teraz to kasy nie masz
Sylwi, ale BOSKO!!! Dawaj do mnie śnieżek
emilchen, taaaak, ja codziennie śpię jak aniołek
U mnie mglisto, mokro, obleśnie
Ja robię porządki w ciuchach dziecięcych i płakać mi się chce. ..nie zmieszczą wszystkiego do jednej szafy. .a żeby wstawić drugą musielibyśmy zrezygnować z dużego łóżka
Sylwi ja taki widok na święta prosze:-)
Ja zwykle też dobrze śpię choć ostatnio późno się kładę więc szybko padam i tak o to dziś spalam do 9tej
Sylwi ja taki widok na święta prosze:-)
Ja zwykle też dobrze śpię choć ostatnio późno się kładę więc szybko padam i tak o to dziś spalam do 9tej
Hej, mi zeszlo 3,5 godz na zakupach, odprowadzeniu mlodego do zlobka i dojazdach. Mialam cos zrobic w domu ale mam w d... ogladne sobie jakis serial
Elutka my ostatnio tez szafe na szybko kupowalismy bo sie nic nie miesci juz.
Ja ciagle niewyspana łaże ale to moja wina bo jak glupek siedze do pozna a przed 7 trzeba wstac.
Elutka my ostatnio tez szafe na szybko kupowalismy bo sie nic nie miesci juz.
Ja ciagle niewyspana łaże ale to moja wina bo jak glupek siedze do pozna a przed 7 trzeba wstac.
agulqa_b
Fanka BB :)
U nas przewaznie ł szykuje sniadanie bo ja po tym sniadaniu zmywam ;-) wiec podzial rol ;-)
U nas teeeez! Jechalam rano z Ł do torunia i bylo w miare ok
W toruniu zaczal padac deszcze ze sniegiem i przywiezlismy go do ina
Ciagle pada, bleee
Ł poszedl do roboty :-( a ja znow sama caly dzien
Yggam ja tez uwielbiam spac
Moje jedyne problemy ze snem teraz to jak brzuch boli
Bo wtedy ciezko mi na druga strone sie przekrecic ;-)
Nulini najleosze ze pytam wczoraj ł ile kasy damyca ten na mnie ze zje.bka ze chyba oszalalam?!
No ale wrocimy do tematu jak data bedzie i oficjalne zaproszenie ;-)
U nas teeeez! Jechalam rano z Ł do torunia i bylo w miare ok
W toruniu zaczal padac deszcze ze sniegiem i przywiezlismy go do ina
Ciagle pada, bleee
Ł poszedl do roboty :-( a ja znow sama caly dzien
Yggam ja tez uwielbiam spac
Moje jedyne problemy ze snem teraz to jak brzuch boli
Bo wtedy ciezko mi na druga strone sie przekrecic ;-)
Nulini najleosze ze pytam wczoraj ł ile kasy damyca ten na mnie ze zje.bka ze chyba oszalalam?!
No ale wrocimy do tematu jak data bedzie i oficjalne zaproszenie ;-)
McPearl
Ja już sama nie wiem czy bym chciała śnieg czy nie. Pewnie jakby tak w okolicach świąt spadł byłoby super. I niech nawet sobie pobędzie.
Trochę posprzątałam, ogólnie jak za cokolwiek się biorę to mój brzuch odmawia współpracy.
Z miejscem na ubrania i inne dzidziusiowe rzeczy to się nawet nie wypowiadam. Nie wiem już co wyrzucać by się zmieściło....
Trochę posprzątałam, ogólnie jak za cokolwiek się biorę to mój brzuch odmawia współpracy.
Z miejscem na ubrania i inne dzidziusiowe rzeczy to się nawet nie wypowiadam. Nie wiem już co wyrzucać by się zmieściło....
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mnie to zawsze wszyscy je.bią, ale co poradzę na to, że KOCHAM śnieg!!!
Naprawdę, ja to mam coś z dziecka, kocham każdą prawdziwą porę roku - wiosnę z tą jasną zielenią, lato z upałami po 35 stopni, kolorową jesień i zimę ze śniegiem po kolana i -20 stopniami!!!
Kocham nawet poranne skrobanie szyb!
Mało z tego, najbardziej się jaram, jak właśnie jest w ch.uj śniegu i mróz, nie da się nigdzie autem wjechać, ludzie się na ulicy z zasp wypychają, kocham to!
Wtedy ludzie naprawdę sobie pomagają i to jest takie podbudowujące, jak się nie da skądś wyjechać i nagle leci 5 chłopa, żeby pomóc
Więc ja chętnie przygarnę cały śnieg z całej Polski
Naprawdę, ja to mam coś z dziecka, kocham każdą prawdziwą porę roku - wiosnę z tą jasną zielenią, lato z upałami po 35 stopni, kolorową jesień i zimę ze śniegiem po kolana i -20 stopniami!!!
Kocham nawet poranne skrobanie szyb!
Mało z tego, najbardziej się jaram, jak właśnie jest w ch.uj śniegu i mróz, nie da się nigdzie autem wjechać, ludzie się na ulicy z zasp wypychają, kocham to!
Wtedy ludzie naprawdę sobie pomagają i to jest takie podbudowujące, jak się nie da skądś wyjechać i nagle leci 5 chłopa, żeby pomóc
Więc ja chętnie przygarnę cały śnieg z całej Polski
McPearl
Nulini, ja kocham śnieg jak nie muszę za dużo z domu wychodzić w dużych upałach niestety źle się czuję. Co najwyżej nad wodą mi dobrze gdy jest gorąco.
Matka nadal obrażona ale loto mi to! Trzeba zdecydowanie rzadziej się widywać
Matka nadal obrażona ale loto mi to! Trzeba zdecydowanie rzadziej się widywać
reklama
Nulini to zapraszam codziennie rano na skrobanie szyb
Zdrzemnęło mi się trochę i tym sposobem nic nie zrobiłam tzn jeśli o kocyk chodzi.
Zaraz idę odgrzać sobie wczorajszy obiad i niedługo jadę po potworki.
Eh w tą pogodę najchętniej bym nigdzie nie wychodziła, ale niestety same nie wrócą
Zdrzemnęło mi się trochę i tym sposobem nic nie zrobiłam tzn jeśli o kocyk chodzi.
Zaraz idę odgrzać sobie wczorajszy obiad i niedługo jadę po potworki.
Eh w tą pogodę najchętniej bym nigdzie nie wychodziła, ale niestety same nie wrócą