reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Padam :D pierogi zjedzone i ledwo udało mi się zachować trochę dla męża. Dziewczyny lepiac te pierogi i patrząc w jak zastraszającym tempie znikają zdalam sobie sprawę, że razem z mężem będę miała 4 facetów!!! A oni raczej nie będą jeść mało i dietetyczne!!! To co 100 pierogów na jeden obiad??? Bada- Ty też masz takie czarne wizje?

reklama
Jezyk z czym robiłaś pierogi? Ja coś nie mogę zasiąść i porobić. A w ogóle głupie pytanie :-D Można jeść pierogi karmiąc piersią np. ruskie, ze szpinakiem, dynią, bo kapustą i grzybami chyba odpadają co? Bym sobie za wczasu narobiła i pomroziła ;-)

Wszystko można, chyba że dziecko źle reaguje. Ja nie zamierzam się ograniczać, jedynie bacznie obserwować :-) Ależ dziś macie kulinarny dzień heh mój skromny, obiad z wczoraj i lenistwo

LayDeeK Zaraz dam link do bloga mego gdzie ptysie są (na wątek przepisowym)

Bada idziemy do znajomych i zawsze robimy takie spotkanie ze każdy coś przynosi i my przynosimy quassadilla i ptysie ;)

Jezyk nie martw się ja mam w domu dwóch chłopów a pierogów 100sz to minimum!

Mommy ja przy oli wszystko jadłam o nic jej nie było, wszystko od dziecka zależy

A ja chwile przerwy sobie zrobiłam, do quassadilla wszystkovprzygotowane tylko musze naładować do placków, ptysie druga tura w piekarniku wiec tylko kremem naładować i koniec. Ale już padam na pyszczek :(

jeżyk dokładnie,a Ci starsi to już całkiem niedługo ;-)chyba będzie taniej i łatwiej ich ubrać niż nakarmić :-p
Doggi fajnie,to udanego spotkania w takim razie
ja mam w środę urodziny Antosia i chyba zrobie tylko tort i sernik,bo przyznam,ze nie mam siły na dużą imprezę,a zrobić coś muszę :happy: a druga sprawa,że coś się zgrać wszyscy nie mogą,bo ten pracuje,a tamten jeszcze coś innego,a ja najbardziej nie lubię jak przez cały tydzień ktoś będzie przychodził,za miast wszyscy na raz :wściekła/y:

reklama
Mommy co Ty, zadne szalenstwa ;-) oczy mi sie juz zamykaja. Ja tez wczoraj maka wpieprzalam i dobrze mi z tym ;-) tylko kasa ucieka

Doggi za to zdjecie z bita smietana wje.bka Ci sie nalezy ;-)

Mommy jak to co Cie napadlo?! Zachcianka ciazowa!!!

Bada widze ze wlaczyl sie syndrom wicia gniazdka :-D

Alecta to my wiemy ze po nowym roku kupimy pralko-suszarke. Tylko jeszcze nie wiem skad kase wezmiemy :-D

Jezyk haha :-D mnie przerasta wizja dwoch zarlokow w domu a co dopiero czterech :p

Nam polozna na szkole rodzenia mowila ze nic ograniczac nie mamy tylko jesc z umiarem i obserwowac. I tak zamierzam robic.

Doggi pisalas moze na przepisowym co to quassadilla? Bo ja nie mam pojecia :p ciemnogrod ze mnie :-D

Do góry