Padam pierogi zjedzone i ledwo udało mi się zachować trochę dla męża. Dziewczyny lepiac te pierogi i patrząc w jak zastraszającym tempie znikają zdalam sobie sprawę, że razem z mężem będę miała 4 facetów!!! A oni raczej nie będą jeść mało i dietetyczne!!! To co 100 pierogów na jeden obiad??? Bada- Ty też masz takie czarne wizje?
reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Jezyk z czym robiłaś pierogi? Ja coś nie mogę zasiąść i porobić. A w ogóle głupie pytanie Można jeść pierogi karmiąc piersią np. ruskie, ze szpinakiem, dynią, bo kapustą i grzybami chyba odpadają co? Bym sobie za wczasu narobiła i pomroziła ;-)
MommyTigger
Jezyk kocham ruskie Za chwilę kiknę na przepisy :-)
LayDeeK Zaraz dam link do bloga mego gdzie ptysie są (na wątek przepisowym)
Bada idziemy do znajomych i zawsze robimy takie spotkanie ze każdy coś przynosi i my przynosimy quassadilla i ptysie
Jezyk nie martw się ja mam w domu dwóch chłopów a pierogów 100sz to minimum!
Mommy ja przy oli wszystko jadłam o nic jej nie było, wszystko od dziecka zależy
A ja chwile przerwy sobie zrobiłam, do quassadilla wszystkovprzygotowane tylko musze naładować do placków, ptysie druga tura w piekarniku wiec tylko kremem naładować i koniec. Ale już padam na pyszczek
Bada idziemy do znajomych i zawsze robimy takie spotkanie ze każdy coś przynosi i my przynosimy quassadilla i ptysie
Jezyk nie martw się ja mam w domu dwóch chłopów a pierogów 100sz to minimum!
Mommy ja przy oli wszystko jadłam o nic jej nie było, wszystko od dziecka zależy
A ja chwile przerwy sobie zrobiłam, do quassadilla wszystkovprzygotowane tylko musze naładować do placków, ptysie druga tura w piekarniku wiec tylko kremem naładować i koniec. Ale już padam na pyszczek
bada m.
jeżyk dokładnie,a Ci starsi to już całkiem niedługo ;-)chyba będzie taniej i łatwiej ich ubrać niż nakarmić
Doggi fajnie,to udanego spotkania w takim razie
ja mam w środę urodziny Antosia i chyba zrobie tylko tort i sernik,bo przyznam,ze nie mam siły na dużą imprezę,a zrobić coś muszę a druga sprawa,że coś się zgrać wszyscy nie mogą,bo ten pracuje,a tamten jeszcze coś innego,a ja najbardziej nie lubię jak przez cały tydzień ktoś będzie przychodził,za miast wszyscy na raz
Doggi fajnie,to udanego spotkania w takim razie
ja mam w środę urodziny Antosia i chyba zrobie tylko tort i sernik,bo przyznam,ze nie mam siły na dużą imprezę,a zrobić coś muszę a druga sprawa,że coś się zgrać wszyscy nie mogą,bo ten pracuje,a tamten jeszcze coś innego,a ja najbardziej nie lubię jak przez cały tydzień ktoś będzie przychodził,za miast wszyscy na raz
reklama
agulqa_b
Mommy co Ty, zadne szalenstwa ;-) oczy mi sie juz zamykaja. Ja tez wczoraj maka wpieprzalam i dobrze mi z tym ;-) tylko kasa ucieka
Doggi za to zdjecie z bita smietana wje.bka Ci sie nalezy ;-)
Mommy jak to co Cie napadlo?! Zachcianka ciazowa!!!
Bada widze ze wlaczyl sie syndrom wicia gniazdka
Alecta to my wiemy ze po nowym roku kupimy pralko-suszarke. Tylko jeszcze nie wiem skad kase wezmiemy
Jezyk haha mnie przerasta wizja dwoch zarlokow w domu a co dopiero czterech
Nam polozna na szkole rodzenia mowila ze nic ograniczac nie mamy tylko jesc z umiarem i obserwowac. I tak zamierzam robic.
Doggi pisalas moze na przepisowym co to quassadilla? Bo ja nie mam pojecia ciemnogrod ze mnie
Doggi za to zdjecie z bita smietana wje.bka Ci sie nalezy ;-)
Mommy jak to co Cie napadlo?! Zachcianka ciazowa!!!
Bada widze ze wlaczyl sie syndrom wicia gniazdka
Alecta to my wiemy ze po nowym roku kupimy pralko-suszarke. Tylko jeszcze nie wiem skad kase wezmiemy
Jezyk haha mnie przerasta wizja dwoch zarlokow w domu a co dopiero czterech
Nam polozna na szkole rodzenia mowila ze nic ograniczac nie mamy tylko jesc z umiarem i obserwowac. I tak zamierzam robic.
Doggi pisalas moze na przepisowym co to quassadilla? Bo ja nie mam pojecia ciemnogrod ze mnie