reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Sprite hehe,ale to dobrze, że chce żeby mu czytać.
Tymko aż tak się do tego nie rwie, ale za to Nikola bardzo lubi.

Wypiłam sobie na noc melise z truskawka i tak mi się fajnie spało.
Szkoda tylko, że dzieciaki tego nie podzielały i wstały już o 7.
Ł powinien wrócić jakoś koło 9 ze służby i jakieś porządki wypadałoby zrobić, bo wczoraj byłam w takiej ekstazie, że w ogóle nie miałam do tego głowy :p

edit

Dżizas znowu miałam głupi sen.
Muszę sobie chyba jakiś detox od forum zrobić.
Śniło mi się, że Nulini skombinowała jakąś ciężarówkę i jechałyśmy po Doggi, Sprite, Femme, Jeżyka i Agulqe, bo miałyśmy jakąś tajną misję do wykonania, ale za cholerę nie wiem jaką :p
Na pewno miałyśmy cały tajniacki sprzęt, jakieś maski gazowe, karabiny :p
Aaaaa czas na odwyk :p

Ostatnia edycja:
reklama
sprite ten co bierze 250 zł zajmuje się także patologią ciąży i robi badania prenatalne.. Chyba po prostu trafiają do niego trudne przypadki. Ale fakt faktem ceny są zabójcze.

Dzisiejszy poranny cukier 91, więc może by tak wreszcie już się taki utrzymał, a przed snem zjadłam chlebek wasa żytni z szynką.
Samopoczucie ok, chociaż dzisiaj jakieś koszmary w nocy miałam..Oczywiście znowu pogoda do d.py :-(

hej!

alecta, :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: chyba faktycznie czas na detox :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

jenn, to moja koleżanka z byłej pracy musiała jeździć na wizyty aż do Łodzi do jakiegoś profesora od konfliktów serologicznych, bo poprzednie 3 lub 4 ciąże straciła właśnie przez przeciwciała. najpierw musiała zrobić jakąś kurację za 5 tys., potem przyjmować jakieś szczepionki do ręki, potem obserwować jajeczkowanie i wstrzelić się, żeby zapłodnić. a potem właśnie te wizyty i takie kwoty za konsultacje i leki drogie itp. urodziła zdrową córkę. ale to była ewidentnie problematyczna ciąża.

ja oczywiście znowu usnąć nie umiałam, dlatego już teraz z własnej woli jestem na nogach. zaczęło się przewracanie z boku na bok... :confused2:

Śniło mi się, że Nulini skombinowała jakąś ciężarówkę i jechałyśmy po Doggi, Sprite, Femme, Jeżyka i Agulqe, bo miałyśmy jakąś tajną misję do wykonania, ale za cholerę nie wiem jaką :p
Na pewno miałyśmy cały tajniacki sprzęt, jakieś maski gazowe, karabiny :p
Aaaaa czas na odwyk :p

Buahahahahahahaha :-D
Słuchaj, ale to wcale nie jest niemożliwe, ciężarówkę mogę zmotać, maski gazowe mam, strzelby też :-D
TYLKO CO TO ZA MISJA??? :-D

Czy muszę pisać, jak bardzo nie chce mi się iść do galerii? :-(

Alecta- :D :D jak aniołki Charliego ;)

Nulini- nie musisz, ja jeszcze nie podnioslam tylka z łóżka bo mi się nie chce, więc wyobtazam sobie Twoją niechęć :p

Laski u mnie czas chyba stanął w miejscu bo ja bez zmian za wizytę płacę 50 zł. Ale o tym już kiedyś pisalam.

Miłego dnia dla Was, bez łez i skutków.

Ostatnia edycja:
Sprite za 20zl to ja moge co tydzien chodzic ;-)
Moze nie ma cennika?;-) ponoc od stycznia lekarze maja miec kasy fiskalne. Ciekawe....

Elutka rozumiem Cie doskonale. Skoro wiedza ze to hormony to niech odpuszcza i sprobuja nam humor poprawic bo mam tez dobrze z tym nie jest, ale nie. Lepiej dopieprzyc

Alecta haha tez do wujka bym nie poszla ;-)
Ja w inie u ordynatora place 140zl na kazdej wizycie fotel i na kazdej usg.
Uwazam go za dobrego lekarza.
Mam nadaieje ze do samego konca nie zmienie zdania
Co do snu to faktycznie wypas ;-)
Mi sie snilo ze bylam u rodzicow.
Odeszly mi wody i zaczela sie glowka pokazywac wiec ukucnelam nad koszem na smieci i urodzilam Gosie ;-)
Porod trwal moze ze 3minuty, zero skurczy, bolu.
Pozniej poszlam do babci ma gore i ona przeciela pepowine i zawiazala malej pepuszek a ja dzwonilam do Ł ze ma corke a nie syna :p

Ja tam zadnego lekarza ani chociaz pielegniarki w rodzinie nie mam :-(

Nulini tak sobie myslalam dzis o Tobie i galerii jak sie obudzilam.
Nie wiem co sie dzieje czy to ten 3trym tak na mnie dziala, ale wczoraj znow poszlam spac o 23 a o 8.50 jak wstalam na sniadanie to jak zombi.
Ł sie ze mnie smial bo stekam jak stary dziadek. A ja poprostu nie mam sily ani siedziec, ani lezec ani stac.
No jakas totalna masakra.
Nie wspomne o tym, ze czuje jakby mi ryj napuchl jak jakiemus pijamemu chomikowi.
Toz to porazka !!! :-(

Ale mi się nie chciało wstać dzisiaj. Nie mogłam spać i zasnęłam coś ok 2. Młody dał mi pospać do 8. Mój dzisiaj pojechał na poligon na tydzień. Niedługo się zbieram by podrzucić młodego do mamy i lecę na wizytę.

Moze nie ma cennika?;-) ponoc od stycznia lekarze maja miec kasy fiskalne. Ciekawe....

moja gin ma cały czas kasę fiskalną, ale nie wydaje mi paragonu (ma kasę pod biurkiem, bo zawsze słysze jak pika wstukiwanie kwoty, ale nie robi wydruku). ten gin też ma kasę, bo wczoraj dostałam paragon.

reklama
Ja bylamcraz tylko u gina co mial kase fiskalna, a tak to nikt nie ma.
No ale coz, jak czytalam ze przy wynajmie mieszkania tez trzeba miec to zal.
No i w ogole jest projekt zeby od stycznia kazda dzialalnosc byla na vacie i aby kazdy przedsiebiorca mial obowiazkowo kase fiskalna.
Dopiero co firme ł otworzyl a juz pod gorke :-\

Do góry