reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b no 3trym bezlitosny, gorszy niż pierwszy a dopiero maniana będzie ostatnie 3 tyg, oj wtedy jest ciężko nie dość ze fizycznie to hormony dzikują :/

Niezły sen miałaś i takiego lekkiego porodu bez bólu i szybkiego ci życzę ;) z resztą każdej z nas takiego życzę :)

U mnie dziś był sen z cyklu "hurra urodziłam kotka" :p

Ola dziś na kilka dni jedzie do moich rodziców z moim sxwagrem (on do mojej sis) i jadą na imprezkę, na 18stke mojej kuzynki :) ola reprezentuje zgorzelec z wujkiem bo ja nie czuje się na siłach na podróż niestety bo to w końcu 250km a autostrada tylko 500m więc lipa :(

Ale miałam noc :dry: Pół nocy na kibelku przesiedziałam i tak mnie brzuch bolał, że dramat.... Na nic dzisiaj ochoty nie mam, wczoraj wszystko pozałatwiałam, wysprzątałam i dzisaj dzień lenia robię.

To ja dziś mam pracowity dzień.
Po pierwsze przygotować wszystko na quassadilla
Potem zrobić ptysie albo eklerki. No i w międzyczasie posprzątać chatę.
Olka właśnie oddelegowana z wujciem a ja siadam żeby zjeść galaretkę z bananami bita śmietaną :D

Dziewczyny czy można mieć hemoroidy bez bólu? Bo właśnie byłam w toalecie na dwojeczce (nie mam zaparć) i patrze, a tam tona krwi :/

Doggi mi sie cos takiego zdarzylo kilka razy. Ale pozniej przechodzilo. Taki dzien po prostu kijowy mialam. I tez bez bolu itp.

My juz po zakupach w biedrze, teraz na kumpla na pkp czekamy

Doggi, można. Ja tez często znajduje plamki krwi na papierze. Tylko u mnie juz sie kiedyś o objawiło od chodzenia w stringach. Serio. Od tego czasu nie założyłam ani razu tego typu majtek. Na razie mam spokoj. Moze tez dzieki zastrzykom.
Współczuje Ci bardzo tych Twoich dolegliwości.
P.S. A nie jest to jeden z objawów choroby?

Doggi ja nie wiem bo na razie? nie wiem co to hemoroidy i nie miałam tak jak Ty... O dziwo w sumie....

Agulqa od rana szalejesz widzę :-D Ja małża wysyłam na zakupy , nigdzie dupy nie wychylam. Kijowo mi po tej nocy :confused2: Wczoraj w sumie maka się nazarłam i może od tego takie przeboje, jeszcze po tym świńskim żarciu cukier sobie zmierzyłam i się przeraziłam... Zaczęłam się zastanawiać nad zrobieniem jeszcze jednego obciążenia glukozą....Chociaż po takiej wyżerce to każdy cukier by miał podniesiony.... :eek:

LayDeeK wydaje mi się ze witam przepadku to nie objaw choroby. Bo jak coś by się działo to bym czuła, wiedziała. A teraz w sumie nic. Od dawna moja choroba w uśpieniu jest i tylko czasem się odzywa ale jak się zbliża nawrót to wiem o tym. A teraz zalatwiam się jak zdrowy człowiek, bo jsk choroba wraca to jest siwy dym, dlatego wydaje mi się ze to hemoroidy

reklama
Tak świętuje 60dni do terminu :) no chyba ze cc to około 53 ;) ale jak wiemy ja chwilowo mentalnie rodzę SN :) aż Stasiu czkawki dostał ;)

Załączniki

• 1416052457088.jpg
    1416052457088.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 35
Do góry