reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini to dobrze ze Tosia dobrze na ten lek reaguje :) u nas właśnie ten pulmicort pomógł :)

Bada to u nas pulmicort z solą a mucosolvan w syropie

Alecta mam to samo ja mam dziś takie skurcze ze to masacra, tam gdzue Stachu ma tyłek (siedzi prawie że na moim biodrze jak mi lekarz pokazał jak on siedzi to aż wierzyć Sue nie chce) to kłuje i boli strasznie dziś. W ogóle te skurcze dziś to jakieś przegięcie :/

Agulqa_b no też tak czytałam ze on ma rozluźnić (tak btw jak ja rodziłam Ole yo ten gaz był tylko w jednym.szpitalu we wrocku stosowany, teraz to się zmieniło?)

Marcioszek nie pomogę, te dzisiejsze 18nastki to dla mnie jakby z innego świata są

Ja też rodziłam bez znieczulenia i przeciwbólowego czegoś bo gł.upia taki szpital wybrałam gdzie nie stosują nic nawet jsk im zapłacisz, a gdybym wybrała św rodziny miałabym haj lajf znieczulenie w krzyż i jechane :p chociaż jak już się zaczęło to poszło rach ciach ciach

Doggi nie mam pojecia. U nas w inie jest, babka nam pokazywala ostatnio jak porodowki zwiedzalyxmy :-)

Musze oddac dzis buty na reklamacje. Juz druga. Pekly mi :-\ mogliby od razu siano dac to bym nowe kupila. Wtedy 2tyg czekalam na wymiamd :-\

agulqa a co to za firma?? Ja kiedyś z Wojasa kupiłam kozaki za kupę kasy i ciągle w reklamacji stały. Nigdy więcej tam nie kupię. Do końca reperowali w kółko i g z tego. Wcale nie pochodziłam aż się czas reklamacji skończył. O zwrocie kasy mowy nie było nawet. Zastępczo kupiłam wtedy jakieś nawet nie skórzane żeby były na czas jak Wojasowych nie miałam i one do dzisiaj całe a tamte stoją po ostatniej naprawie i strach je zakładać haha;)

Się uśmiałam :-D Znajoma na fb wrzuciła:

Pani pyta: a Córka do którego przedszkola chodzi?
Ja: do żadnego
Pani: Aaaa... jeszcze do żłobka?
Ja: Nie, nie chodzi
Pani: To gdzie chodzi???
Ja: Nigdzie, w domu ze mną jest?
Pani: żartuje pani
Ja: Nie.
Pani: Jest pani z DWOJGIEM dzieci sama w domu?
Ja: No tak.
Pani: Ale z nianią?
Ja: Nie.
Pani: Z babcią do pomocy?
Ja: Nie - tylko ja i dzieci
Pani: o matko!

Ewi ja kupilam w sinsayu. I dzwonilam juz. Babka mowi ze jak juz byly w reklamacji i nowe tak samo pekly to od razu kase dostane co mnie cieszy. No a w ccc kiedys kupilam zimowe, przemakaly tak xe w butach za przeproszenie gnojowka sie robila i sie rozkleily. Reklamacje odrzucili. Odwolanie tez. Nawet ich nie odebralam. Dalej leza w ccc w poznaniu :p
Od tego czasu wiem ze w ccc nic nie kupie

Agulqa_b no co ty ja z CCC zadowolona jestem. Z moimi nigdy nic się nie stało, a T ci chwilę niszczy (ale yo jego wina) i zawsze dostaje nowe!

Megami lol... :p

Doggi ale moze lasockiego bierzesz? Bo ja te zwykle. No kur.wa nie... ccc mnie zniechecilo na maksa. A za mna jeszcze stal gosciu co tez mu buty zimowe przemakaly, tez wlasnie nie uznali. Mowi ze jeszcze nigdy mu nie uznali. No i pytal sie sprzedawczyni czy ma buty w ramke oprawiac skoro do chodzenia sie nie madaja... porazka

reklama
Agulqa_b nieee w CCC zawsze biorę z tych nie skórzanych, skórzane biorę zawsze w sklepach gdzie tylko skórzane mają.

Megami Hahaha :) ale dla mnie to też trzeba mieć nadprzyrodzone siły. Dla mnie przedszkole to najlepszy wynalazek :)

Do góry