reklama
No to już znalazłam winną
Dzieciaki w końcu poszły spać.
Zwariuje z nimi tyle czasu w domu, bo po Nikoli choroby w ogóle nie widać, a nawet powiedziałabym, że choroba dodaje jej powera.
Mam nadzieje, że jutro potworki nie wstaną o 6...
Dzieciaki w końcu poszły spać.
Zwariuje z nimi tyle czasu w domu, bo po Nikoli choroby w ogóle nie widać, a nawet powiedziałabym, że choroba dodaje jej powera.
Mam nadzieje, że jutro potworki nie wstaną o 6...
femme fatal
Mama Ninki :)
DOGGI - hahaha myślisz że jeszcze 50 razy zmienię zdanie ? to po prostu zostaw tam ?
https://www.facebook.com/UPtv/photo...296917979085/10152617528414086/?type=1&ref=nf
haha zrobili z nami demota (ja mam umowę z fotografem że zrzekam się praw do zdjęć z sesji i idą w świat nie raz ;-) )
https://www.facebook.com/UPtv/photo...296917979085/10152617528414086/?type=1&ref=nf
haha zrobili z nami demota (ja mam umowę z fotografem że zrzekam się praw do zdjęć z sesji i idą w świat nie raz ;-) )
Tasia001
Fanka BB :)
Agulqa Mrówka to taki mały market budowlany, właśnie w małych miejscowościach go stawiają. Ale już sprawdziłam, jest w Gniewkowie i Strzelnie i i Inie nie ma. Wejdź sobie na stronę Leroy Merlin i tam zobacz jakie mają szablony Szablony do malowania - Fototapety, naklejki, szablony w sklepach Leroy Merlin. tam niby też można zamawiać
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ok to teraz się przyznać, która to oddańczyła jakiś taniec woo doo, że zgaga do mnie wróciła?
To nie ja, u mnie też coś "popala", chociaż na szczęście tragedii nie ma
femme, mega demot
Buuuu, ja chcę już do IKEI :-(
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini ja też chcę do Ikei ja bym mogła tam fortunę zostawić takie cuda mają
Ja właśnie mam zamiar przepuścić tam swoje ciężko zarobione w listopadzie pieniądze
Ech, niby tylko 80km, ale jeżdżę raz w roku i cieszę się jak dziecko na Mikołaja