Ja poprałam w lovelli i wyprasowałam oraz schowałam do komody pościele, rożki, kocyki, tetry flanelki kombinezon. Teraz suszą się wszystkie ubranka. Jutro je poprasuję, schowam i będę mieć już zrobione. głowa będzie lżejsza :-)
reklama
Ja na razie czekam aż Ł się ruszy po płyn do prania, bo pełna pralka czeka:-)
Megami wrzuciłam Ci linka na zakupowy
Jak dobrze usiąść
Zrobiłam chilli con carne, a dla dzieciaków naleśniki.
Łeb mnie nadal boli, a apap mi się jakiś czas temu skończył.
Pewnie to przez pogodę, bo od rana było ładne słonko, a teraz strasznie pochmurno i szaro się zrobiło :/
Megami wrzuciłam Ci linka na zakupowy
Jak dobrze usiąść
Zrobiłam chilli con carne, a dla dzieciaków naleśniki.
Łeb mnie nadal boli, a apap mi się jakiś czas temu skończył.
Pewnie to przez pogodę, bo od rana było ładne słonko, a teraz strasznie pochmurno i szaro się zrobiło :/
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, no to mnie dobiłaś, jutro pójdę z Młodą do lekarza, bo też się obawiam zapalenia oskrzeli :-(
Zje.bana jestem jak pies, poszłabym spać, ale jak spać z Tajfunem w domu :-(
Jutro wyprzedaż w jednym lumpie i tak mnie korci, żeby pojechać, ale z drugiej strony sprzątać muszę, bo pracujący weekend, ech :-(
Zje.bana jestem jak pies, poszłabym spać, ale jak spać z Tajfunem w domu :-(
Jutro wyprzedaż w jednym lumpie i tak mnie korci, żeby pojechać, ale z drugiej strony sprzątać muszę, bo pracujący weekend, ech :-(
Nulini lepiej iść...
Nikola ten kaszel ma już od około 2 tygodni z tym, że byliśmy wtedy u pediatry, bo Tymko coś gorączkę miał i przy okazji ją też osłuchała i wszystko było czysto-tylko syrop miała dostawać.
Dzisiaj jak się obudziła to nie kaszlała i już miałam jej nie zapisywać, bo stwierdziłam, że syrop zaczyna w końcu działać (chociaż ona i tak głównie z rana kaszlała) i dopiero koło 8.00 ją złapało to stwierdziłam, że jednak pójdziemy.
Nikola ten kaszel ma już od około 2 tygodni z tym, że byliśmy wtedy u pediatry, bo Tymko coś gorączkę miał i przy okazji ją też osłuchała i wszystko było czysto-tylko syrop miała dostawać.
Dzisiaj jak się obudziła to nie kaszlała i już miałam jej nie zapisywać, bo stwierdziłam, że syrop zaczyna w końcu działać (chociaż ona i tak głównie z rana kaszlała) i dopiero koło 8.00 ją złapało to stwierdziłam, że jednak pójdziemy.
bada m.
Fanka BB :)
właśnie dzwonił szwagier nasza Alicja wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc,biedna malutka i biedni oni choroby u takich maluchów to jest straszny stres i zmartwienie :-(
reklama
Zdrówka dla chorujących dzieciaczków!
alecta 2 kg to już dobrze, teraz niech mała sobie jeszcze dojrzeje i będzie ok
agulqa dziękuję w imieniu męża ;-) dopiero ok. 20 wrócił z delegacji także za dużo sobie nie poświętował, kawę zrobimy chyba w weekend
Przyłączam się do tych, co jeszcze prawie nic nie mają my mamy 10 pieluch tetrowych, szczotkę do włosków, nożyczki, termometr i bujaczek :-) aaa i niedrapki i 1 skarpetki, a na drugim spotkaniu w szkole rodzenia dostałam jeszcze 1 pieluszkę Dada i smoczek niezła wyprawka
alecta 2 kg to już dobrze, teraz niech mała sobie jeszcze dojrzeje i będzie ok
agulqa dziękuję w imieniu męża ;-) dopiero ok. 20 wrócił z delegacji także za dużo sobie nie poświętował, kawę zrobimy chyba w weekend
Przyłączam się do tych, co jeszcze prawie nic nie mają my mamy 10 pieluch tetrowych, szczotkę do włosków, nożyczki, termometr i bujaczek :-) aaa i niedrapki i 1 skarpetki, a na drugim spotkaniu w szkole rodzenia dostałam jeszcze 1 pieluszkę Dada i smoczek niezła wyprawka