reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja poprałam w lovelli i wyprasowałam oraz schowałam do komody pościele, rożki, kocyki, tetry flanelki kombinezon. Teraz suszą się wszystkie ubranka. Jutro je poprasuję, schowam i będę mieć już zrobione. głowa będzie lżejsza :-)

reklama
Ja na razie czekam aż Ł się ruszy po płyn do prania, bo pełna pralka czeka:-)

Megami wrzuciłam Ci linka na zakupowy :)

Jak dobrze usiąść :p
Zrobiłam chilli con carne, a dla dzieciaków naleśniki.

Łeb mnie nadal boli, a apap mi się jakiś czas temu skończył.
Pewnie to przez pogodę, bo od rana było ładne słonko, a teraz strasznie pochmurno i szaro się zrobiło :/

alecta, no to mnie dobiłaś, jutro pójdę z Młodą do lekarza, bo też się obawiam zapalenia oskrzeli :-(

Zje.bana jestem jak pies, poszłabym spać, ale jak spać z Tajfunem w domu :-(
Jutro wyprzedaż w jednym lumpie i tak mnie korci, żeby pojechać, ale z drugiej strony sprzątać muszę, bo pracujący weekend, ech :-(

bada ja nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich wątków niestety:( W Leclerku Lovella jest w promocji widziałam i pampersy zielone. Jak ktoś ma blisko.

No my dziś na obiadek kroliczka mamy. Miałam iść po latwiznie i robić klopsy ze sloika :D ale mąż przywiózł od teściowej królika, doprawil i teraz sie piecze :)

Nulini lepiej iść...
Nikola ten kaszel ma już od około 2 tygodni z tym, że byliśmy wtedy u pediatry, bo Tymko coś gorączkę miał i przy okazji ją też osłuchała i wszystko było czysto-tylko syrop miała dostawać.
Dzisiaj jak się obudziła to nie kaszlała i już miałam jej nie zapisywać, bo stwierdziłam, że syrop zaczyna w końcu działać (chociaż ona i tak głównie z rana kaszlała) i dopiero koło 8.00 ją złapało to stwierdziłam, że jednak pójdziemy.

właśnie dzwonił szwagier nasza Alicja wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc,biedna malutka i biedni oni choroby u takich maluchów to jest straszny stres i zmartwienie :-(

reklama
Zdrówka dla chorujących dzieciaczków!

alecta 2 kg to już dobrze, teraz niech mała sobie jeszcze dojrzeje i będzie ok :tak:
agulqa dziękuję w imieniu męża ;-) dopiero ok. 20 wrócił z delegacji także za dużo sobie nie poświętował, kawę zrobimy chyba w weekend

Przyłączam się do tych, co jeszcze prawie nic nie mają :-D my mamy 10 pieluch tetrowych, szczotkę do włosków, nożyczki, termometr i bujaczek :-) aaa i niedrapki i 1 skarpetki, a na drugim spotkaniu w szkole rodzenia dostałam jeszcze 1 pieluszkę Dada i smoczek :-D niezła wyprawka

Do góry