reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Oj laski, mam tak samo, niby pogoda piękna, a ja tak z sił wypompowana, że marzę o lampce wina :-(
Jak patrzę na kurz, to mi słabo, a jeszcze mąż od 2 dni coś o seksie przebąkuje, mamooo :-(

reklama
jenn, noo... a ja tak czasami kilka razy dziennie muszę :confused2:

agulqa, jeździłam carerą w cenie coś trochę ponad 1tys zł (1060? czy jakoś tak - LayDeek o tym pisała). wózek na żywo widziałam pierwszy raz, więc za bardzo nie mam opinii. za takie pieniądze chyba nie ma co się zastanawiać. zresztą sam sprzedawca powiedział, że cena podejrzanie niska, ale te wózki do nich nie wracają na reklamacje. sevilla też była, ale w wersji spacerowej, więc nie widziałam i nie podnosiłam gondoli (ja chciałam sprawdzić wagę).

30 minut temu urodziła Majke :-)
Jeżyk małej tak się spieszyło, że nic nie było w stanie jej zatrzymać.
Na razie leży w inkubatorze i nabiera sił.
Tak z moim Ł gadałam i mówię do niego, że trzeba ruszyć z wyprawka, bo mam coś przeczucie, że Lilka wcześniej będzie chciała wyjść (byle tylko nie o tyle wcześniej) i żebyśmy nie byli zaskoczeni.
Ta moja koleżanka jeszcze prawie nic pokupować nie zdążyła, bo zus jej przez 2 miechy ponad wstrzymywal zasiłek, bo ona swoją działalność prowadzi i wysokie składki sobie płaciła. Teraz dopiero miała pierwszy przelew dostać i ruszyć na zakupy.

Agulqa minio porodu kazali wyjąć, ale mi się zapomniało hihi.

Nikson już chrapie, a Tymko nadal się madruje.
Taty nie ma to cycki śpią ze mną więc się zapewne nie wyspie, bo oni zajmują prawie całe łóżko :p
Dobrze, że jutro wcześnie wstawać nie muszę :-D

Jeżyk zaraz Top Chef się zaczyna :-D

Ostatnia edycja:
Jeżyk 2140g 49 cm.
Widziałam jej zdjęcie to taka malutka.leży owinieta w kokon.
Aż ie mogę się już swojej Lilki doczekać

Nulini haha widzisz jak dobrze ze mam tylko stol i kanape ;-) nie ma sie gdzie kurzyc :p a w sypialni na jasnych meblach nic nie widac :p

Sprite no jak dla mnie to ogolnie camarelo cena wygrywa no i opinie tez ma dobre

Alecta super ze wsio ok! Mala nabierze sil i bedzie ok :-)
Ja nie planike wyjac. Dwa razy juz przebijalam, na trzeci sie nie zdecyduje a uwielbiam go. No i Ł zadowolony jest ;-)

Ja mysle ze ponad 2kg to juz na tyle ze jakbym miala rodzic to bylabym moze nie tyle spokojna, co spokojniejsza. Bo takie 1500g to takie maluskie tyci tyci. Robsonik taki maciupki jeszcze :-(

reklama
Do góry