reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa piękny stół :-) bardzo ładnie się całość prezentuje :-)

Alecta najlepszego dla córci! :-) :-) ciacho kusi mimo że nie przepadam za tego typem to chętnie bym zjadła :-D

Trochę was poczytałam ale nie będę odp bo skręcamy z mężem meble :p najpierw przemeblowanie robiliśmy po czym stwierdziliśmy ze na początku było najlepiej i wszystko na swoje miejsce :-D :-D

Byłam u Niny zawieść jej jedzenie i książki to chciała żebym została ale nie płakała ;-) jeszcze te dwa dni wytrzyma :-)

Doggi nic nie mow nawet. Ja dzis serio jak jakis wpier.dalak :p

Mcpearl ja tyle razy probowalam mase solna zrobic by sie pobawic i n8gdy mi nie wyszlo :-(
Za tort bedziemy trzymac kciuki jak kawalek podeslesz ;-)

Femme dzieki :-)
A cora na prawde dzilna. Podziwiam

Hej,

Mąż na urlopie i ogranicza mi kompa:) Ciągle wymyśla jakieś roboty i załatwienia. Nawet PUE założyłam hehe;) Dzisiaj byłam u okulisty i wzrok mi poleciał znowu. Kolejne -025 na każdym oku doszło. Mogę już wyrabiać nowe okulary.

Kilka dni chorowałam, dwa dni wyszłam z domu po prezent i zakupy imieninowe dla męża i od razu katar, kaszel, opryszczka i zawalone zatoki.

Z inhalatora głownie ja korzystam, młoda sobie go przykłada do ucha, czoła, wyma****e nim bo fajnie robić parę... Kiepsko mi idzie namówienie jej na inhalację ehhh...

Jezyk 40km jakoś ;-)

Ewi zdrówka! No i szkoda ze wzrok się pogarsza :-/ minusy wredne są :-/

Mąż męczy się z komoda... Trzymajcie &&& żeby mu się udało :-D :p

Ewi dzięki,że napisałaś o inhalacji,bo bym zapomniała Antosiowi zrobić :happy: z efuforii,bo zadzwonili,że jutro lub pojutrze będą moje meble :rofl2:zależy jak kierowca się wyrobi,bo jesteśmy 16 na liście
i życzę zdrówka ,a ze wzrokiem to podobno często się pogarsza w ciąży

mąż już pyta czy jak ładnie złoży meble to może jechać w niedzielę na ryby :-D nie ma nic za darmo jak się okazuje;-)

Femme mój Mikołaj ma 8 lat skończone i w życiu by sam nie został nigdzie ,super masz córcie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry