reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja wiem ze sobie wzrok kompem rozwaliłam:( siedzę po nocach...

Jezyk chyba się nie cofnie właśnie. Bo jak mi dała skierowanie na okulary to chyba na 2 mc by nie dawała, tak myślę.

Nulini ja poszłam prywatnie (50zł) bo na nfz nie ma miejsc do końca roku. Moja mama chciała się zapisać bo miała zapalenie spojówek to na 16 grudnia ją zapisali. Dziękujemy wspaniałej służbie zdrowia w Polsce...

sprite na moją nie ma sposobu tak wydziwia:)

Ja dzisiaj zżarłam KFC i też miałam zgagę, masakra, nie zjem więcej!!!

Jak mam zęba wrażliwego po leczeniu gdy gryzę to znaczy że źle zrobiony czy co??

Ostatnia edycja:
reklama
Alecta u mnie to chyba z 100 na plusie... 5 miałam 3tyg temu to teraz strach się bać :/

Mommy no u nas w sumie to już tylko wykończenie zostało w sensie firanki, lampa itp

Ewi mi gin powiedxial i okulista że po porodzie może się wzrok jeszcze bardziej posypać jak juz wada jest i postępuje w ciąży :/

Ewi ja dzis mialam taaaaka ochote na kfc. Ale w tym miesiacu ani razu nie jadlam i nie zjem. Po 1 pochwalilabym sie Ł a on dzielny poki co a po 2 nie mamy kasy a to wydatek troche ;-)

Mnie po kanałowym też jakiś czas zęby bolały, ale przeszło :-)

A z tą wadą to nie tak, że źle na siatkówkę wpływa parcie na komendę, z całych sił? Nie wiem jak wady bez problemów z siatkówką... Coś z tą ciążą jednak jest, czasem też mam wrażenie, że słabiej widzę :p

Dla mnie te bankowanie to naciąganie... Zbyt małe prawdopodobieństwo użycia, zbyt droga zabawa, co innego, jak pobierane dla konkretnej osoby. Jak już pisałam wolę by skorzystał z niej noworodek, w końcu po coś ta krew tam jest.

Masakra z tymi terminami nfz... Kilka miesięcy czekania z zapaleniem spojówek lol.... Na pewno wyszło by to na zdrowie....

Wagowo chyba biję rekordy, ale nie piszę, wolę się łudzić, że ktoś ma więcej :p

No nie, ja dzisiaj znowu padam z nóg a nic nie robiłam :-( jakaś utyrana jestem ostatnio...

Ewi, Doggi a dlaczego Wy chodzicie do okulisty teraz? Ja miałam wadę przed ciążą jakieś -4 i -5 i czuję, że gorzej już widzę, ale stwierdziłam, że chyba nie ma sensu teraz okularów zmieniać, skoro jeszcze wzrok poleci? Zresztą tylu lekarzy i wizyt mam, że sobie daruję kolejne, najwyżej będę ślepa :rofl2:

Moja okulistka dzisiaj powiedziała że lepiej zbadać wzrok dzisiaj niż po porodzie. Ale ja się nie znam wcale...

Doggy tfu tfu, niech już więcej nie leci...

Nulini to ja liczę na to ze mi też przejdzie bo w sumie jest różnica między teraz a od razu po wizycie.

Ostatnia edycja:
Emilchen ja byłam na początku 4tego miesiąca bo nie mogłam patrzeć ba nic i ciągle głowa mnie bolała u mnie zmiana to był mus, bo popsuł mi się wzrok bardziej niż jest w normach

reklama
tfu tfu ja nie zauważyłam pogorszenia wzroku. od kilku lat non stop -1,5 w jednym i -1,75 w drugim. oby tak zostało.

pisałyście o tapicerowaniu, ja odkryłam, że moja rogówka się sypie, ale jak sprawdzałam ceny w necie, to wychodzi na to, że bardziej opłaca się nową kupić :szok: to naprawdę takie drogie?

Do góry