reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

sencha, w niektórych gminach jest dodatkowy 1000zł od MOPSu i tam muszą być małe dochody :tak:

Doggi, zgadza się, grunt to karta ciąży przed 10 tygodniem, a resztę trzeba pozbierać po porodzie :-D

alecta, jesteś pewna? Kurcze, dałabym sobie rękę uciąć, ze becikowe jest właśnie "dla każdego", bo ten próg jest strasznie wysoki...

Żelka, łoo, to kawał chłopa :-D

bada m., będę wróżyć :-D Z obrączki i mnie i Robertowi wyszedł teraz chłopiec :-D

Mnie w pierwszej ciąży intuicja sprawdziła się na 100%, ciekawe jak teraz, bo coś czuję właśnie chłopaczka :-D

reklama
Doggi moja podświadomość wie że będzie chlopak, bo w rodzinie męża sami chłopcy się rodzą ... a ja bym bardzo chciała córe no ale coż :) jak się nie am co się lubi, to się kocha co się ma ;-);-)

Nulini i życzę Ci synusia,bo chyba każda kobieta chciałaby mieć "wszystkie dzieci w domu" czyli różnej płci,u mnie też teraz każdy oby była córka,a ja mówię,że synka też nie wygonię i będę kochać,bo chciałam dziecko ,a nie córkę :-p

My nawet jak się nie zalapiemy na próg becikowego w pl to w Niemczech jest jakieś dofinansowanie na dzieci niemałe dla osób prowadzących działalność tam, mieszkanie przy granicy jednak czasem daje duże korzyści :)

Nulini co dob intuicji ja jej nie mam ;) z Olka myślałam że będzie chłopiec i nie pykło (i dobrze) teraz nie wiem nie myślę o tym, ale mój mąż dziś przyszedł na chwilę do domu i mówi "chyba będzie chłopak, codziennie jesteś coraz piękniejsza" a ja mówię "albo wreszcie zaczynasz mnie kochać i dlategovtaka ci jestem piekna ;)" na co on mówi "no juz się nie rozpedzajmy ;)" (tak na marginesie jesteśmy dość nietypowym małżeństwem zamiast mówić kocham cie mówimy sobie ale mam do ciebie nienawiść itp i znajomi mówią ze my Burzymy wszelkie stereotypy o małżeństwie ;) )

Ostatnia edycja:
ważne żeby Wszystkie nasze dzieciaczki zdrowe były. Reszta to kwestia przyzwyczajenia ;-)

Żelka a może właśnie teraz będzie psikus i będzie dziewczynka;) Kto wie, kto wie;)

U mnie wszyscy gadają że chłopak - zobaczymy;)

Ewi82 to cała familia w szoku by była na czele ze mną :-D

co do wróżb na temat płci :
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

d91c5_m_950_600_0_0_0_0_0_0_0_12f20d75c59c4086bcfb583d8710232e.jpg

bada m. Ja nie chce! Ja chce same dziewczynki tworzę moją armię :)

Żelka mowie ci jeszcze pokażesz kto tu ma silne geny i będzie girl :)

reklama
a to przepraszam,nie wiedziałam :-D mój m chce samych synów i co mu zrobić :tak:

Żelka mi z tego chińskiego wychodzą 3 córki,więc szkoda czasu

Ostatnia edycja:
Do góry