reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Moj tez zerowkowy od wrzesnia i tez idzie do szkolnej i tez po za rejonem.problemu nie bylo. U nas nie ma punktów tylko dzieci z meldunkiem mają pierwszenstwo. potem jak jest miejsce to pozostale dzieci.

Szczęściara :tak:no ale tak w sumie powinno być... czekamy do 30 maja ;-)

Test z sody na płeć – od 10 tc
Łyżeczkę sody wsypać do pojemnika na mocz lub kubeczka plastikowego. W drugim pojemniku zebrać poranny mocz. Wlać mocz do sody. Jak nic się nie dzieje to dziewczynka, jeśli się pieni jak piwo to chłopiec. :-D

he he he dobre :tak: zrobię a co :-D nie słyszałam o tym wcześniej :sorry2:

My niby chcemy drugiego chłopaka ( bo od roku mamy już imię) ale tak podświadomie chyba chciała bym dziewczynkę...

tak na marginesie jesteśmy dość nietypowym małżeństwem zamiast mówić kocham cie mówimy sobie ale mam do ciebie nienawiść itp i znajomi mówią ze my Burzymy wszelkie stereotypy o małżeństwie ;) )

he he he zapewne zabawne z was ludki :-D:tak:

A ten mój Edmund siedzi i mi w oczy patrzy cały dzień :)

Załączniki

• 1401211984496.jpg
    1401211984496.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 27
Co chwilę mi z boku takie kwadraciki wyskakują z Facebookiem, google itd i na dole z informacjami , da się tego jakoś pozbyć?? bo mnie denerwuje!

Ewi82 ściągnij sobie na komputer addblocker powinno usunąć reklamy na dole, a czy społecznościowe ikonki usunie nie gwarantuje ;-)

reklama
Do góry