reklama
S
sencha
Gość
Senniki to tak jak horoskopy zabawa Ale czasami w terapii różne rzeczy można ze snów powyciągać, ale na pewno nie takie głupoty jak w sennikach
Ja mam "upoloweaną" wizytę do założenia książeczki ciąży na 28. czerwca - czy to nie za późno? To bedzie chyba 11-12 tydzień...
Ja mam "upoloweaną" wizytę do założenia książeczki ciąży na 28. czerwca - czy to nie za późno? To bedzie chyba 11-12 tydzień...
Doggi cos w tym strachu jest.
Wcześniej mimo, że usg miałam dopiero kolo 12 tygodnia jakoś sie nie stresowalam, a teraz ciągle myślę czy w pęcherzyku jest juz fasolka, czy bije serduszko...
Sencha trochę późno ta wizyta.
Tym bardziej, że do becikowego jest potrzebne zaświadczenie, że byłaś u gin przed 10 tygodniem.
Nie wiem czy pozniej to jakos weryfikuja.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wcześniej mimo, że usg miałam dopiero kolo 12 tygodnia jakoś sie nie stresowalam, a teraz ciągle myślę czy w pęcherzyku jest juz fasolka, czy bije serduszko...
Sencha trochę późno ta wizyta.
Tym bardziej, że do becikowego jest potrzebne zaświadczenie, że byłaś u gin przed 10 tygodniem.
Nie wiem czy pozniej to jakos weryfikuja.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
S
sencha
Gość
Byłam, wymacała mi macicę i zaleciła badania (różyczka, HPV, hiv, badania krwi i moczu - zrobione już mam). Tylko to nie był mój stały gin a do niego mam dopiero na 28 czerwca termin. Pójdę chyba polować pod gabinet w przyszły czwartek (nie ten).
NIestety nie kwalifikujemy się z mężem do becikowego Choć wcale kokosów nie zarabiamy...
NIestety nie kwalifikujemy się z mężem do becikowego Choć wcale kokosów nie zarabiamy...
Do rejonu tak, ale my dajemy syna gdzie indziej. Jesteśmy w trakcie budowy domu- liczymy, że może na koniec roku, a może dopiero na wiosnę będziemy się przeprowadzać- więc teraz mąż lub ja będę Gucia wozić przez te pół roku do szkoły a jak się przeprowadzimy to już będzie bliżej nie chcę mu później znowu zmieniać środowiska więc od razu zostanie tam w 1 klasie. Niestety wg jakiś dziwnych pkt mamy marne szanse bo... jesteśmy małżeństwem, zdrowi, z jednym dzieckiem- gdybyśmy się rozwiedli, mieli jakiś stopień niepełnosprawności i byli rodziną wielodzietną to drzwi otwarte !!! i wszystko jestem w stanie zrozumiem bo ludziom jest naprawdę ciężko w życiu ale jak ja widzę jacy ludzie dostają się np do państwowych przedszkoli bo załatwiają sobie lewe zaświadczenia to mnie krew zalewa... na ale cóż.... wyniki 30 maja- trzymać kciuki
o tak !!!! Chcę pieroga !!!!
Moj tez zerowkowy od wrzesnia i tez idzie do szkolnej i tez po za rejonem.problemu nie bylo. U nas nie ma punktów tylko dzieci z meldunkiem mają pierwszenstwo. potem jak jest miejsce to pozostale dzieci.
S
sencha
Gość
Sencha poluj poluj albo wybierz innego bo to jeszcze miesiąc!!! Kupę czasu
No wiem że dużo.. Prawdopodobnie też coś się zwolni ale stresuje mnie takie polowanie. No i na pewno chcę do tego, długo go szukałam.
reklama