reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi prosze Cie :p wygladam juz prawie jak jakis potwor :-D

Doggi moj Ł tez tylko zimne mleko. Tyle ze on stary kon juz :-D

Aaaa chcialam sie pochwalic, ze awansowalam w tankingu u Ł. Wczoraj cos rozmawialismy lezac w lozku i mowie ze moglby cosmtam zrobic dla swojwgo syna i dziewczyny. Na co Ł "Ty nie jestes moja dziewczyna" no wiec ja pytam "a niby kim?" A Ł z wielka powaga w glosie "prawie narzeczoną" :-D no i w ten sposob stalam sie prawie narzeczona :-D on tlumaczy ze to super,bo dziewczyn kilka mial, ale zadna nie byla prawie narzeczona :-D mam sie z czego cieszyc ;-)

reklama
miłego dzionka :happy:

femme powodzenia na wyjeździe zdrowotnym Niny
sprite u mnie Antoś tak miał jak twój synuś,tylko,ze od 6 miesiąca życia,teraz mu przeszło na szczęście ,u nas pił mleko sojowe,tylko,że nasze dzieci nie lubią po mnie gotowanego mleka i my podgrzewamy w mikrofali,takie mleko z lodówki tak 1-1,5 min.

Karpanna ja obstawiam ze pierwsza malucha będzie miała Bada m. ;)

Agulqa_b w takim razie bardxo atrakcyjny potwór ;)
Mój T mleko w każdej formie i postaci, u nas zgrzewka mleka na 2 dni jest! Mlekiem popija wszystkiego nawet bigos!!!!
Hahaha Hahahahahahahahahahahahaha haha ten twój Ł mnie powala, jak się czujesz jako prawie narzeczona? :p

Bada.m ja mam już tak dość, że już mi też na styczniu nie zależy i może być grudzień :p ale u mnie ma to nie liczę, ale ty masz dużą szansę mieć już bobo na święta w domu :)

agulqa ja narzeczoną byłam od 2001 do 2006 roku,więc widzisz swoje musiałam odczekać :-D:-D
Doggi :tak:ja też i nawet jak ktoś pyta kiedy to ja mówię w grudniu

Ostatnia edycja:
A się mówi, że jak w rok id zaręczyn mię weźmie ślubu to nie weźmie się go wcale ;)
U nas najpierw był termin ślubu, potem dopiero dziad mi się oświadczył ;)

reklama
Do góry