reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

karpanna, miałam ktg u mojej gin i też właśnie nie pamiętam od kiedy. Jakoś chyba miesiąc przed terminem. Młody urodził się tydzień przed. Skurcze na ostatniej wizycie miałam, że ho ho i tak 2 dni później wylądowałam na porodówce.

agulqua, świetny awans :-) ja byłam narzeczoną raptem 4 miesiące :-D

Ja tam twardo staram się trwać do stycznia. Chyba się załamię jak urodzi się pod koniec grudnia

reklama
Ja dostałam skierowanie na ktg jakoś w 36 czy 38 tygodniu, ale tylko raz byłam.
Gin mi wtedy powiedziała, że gdyby co kolwiek się działo to od tej pory jestem już pod opieką szpitala tzn od razu na IP mam jechać, a do niej jedynie zadzwonić i powiadomić, że czekam na nią w szpitalu.

U nas jest taka mgła, że do p-kola jechałam chyba 10km/h, bo nic nie widać

agulqa, jaki Ty masz piękny widok!!! o jacie! ja widzę następny blok. akurat taki widok mam teraz z pokoju młodego: WP_20141027_002.jpg

a sypialnię mam pokój obok w lewo, więc już tylko widzę ten blok bez lasu. z drugiej strony salon i też bloki :rofl2:

bada, no właśnie chodziło mi o podgrzewanie w mikrofalówce, bo tak akurat podgrzewam mleko.

Megami, dzięki, poszukam :tak:

Doggi, ale po laktozie to chyba jeszcze jakieś objawy brzuszkowe są, co? mi się wydaje, że to na białko, bo jak już kiedyś wspominałam młody w okresie wczesnoniemowlęcym miał takie podejrzenia przez to byłam pół roku na diecie bezbiałkowej i wszystkie objawy przeszły. później było ok i dopiero teraz od miesiąca jakiś problem skórny. choć kto wiem. jak będzie gorzej, to oczywiście pójdziemy do lekarza.

kasiek, miałam tak samo ;-)

która mama przechodziła fascynację swoich dzieci Tomkiem? (tym pociągiem) u nas szał i młody ciągle chce takie zabawki. w końcu zdecydowaliśmy, że mówimy rodzinie, że na święta mają przynieść Tomki i inne pociągi, bo ceny sklepowe tych zestawów są przerażające. zresztą te na olx używki też w niezłych cenach chodzą. nawet nie wiedziałam, że to takie drogie :sorry:

Załączniki

• WP_20141027_002.jpg
    WP_20141027_002.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 42
Mcpearl ja nie wiem czy bedzie mi dane byc narzeczona chociaz Ł twierdzi ze plan juz ma :p
Tez chce do stycznia dotrwac. Nie chce w grudniu rodzic :p

Megami troszke mgla naszla u Was

Sprite ja mam widok na dwie strony. Z jednej plac zabaw bloki i ulica. Ale ciesze sie bo mlodego bede miala na oku ;-) a z drugiej strony dzialki rekreacyjne i jeziorko :-D

Alecta u Ciebie to w ogole jak na szczycie gory ;-)

reklama
Do góry