reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Co nie zmienia faktu że to znalazło się przypadkowo skoro więcej się nie powtórzyło i nie ma wyszczególnione na wypisie. Nie znoszę tej mojej histeriozy ciążowej...

Na pewno nic nie pomylili! I tego się trzymaj :)

Przy pierwszym porodzie dostałam jakiś zastrzyk, a położna na moje pytanie nawet nie raczyła mi odpowiedzieć co to :szok: (teraz już wiem, że to najprawdopodobniej lek, który miał działać rozkurczowo na szyjkę). Na wypisie żadnego info. Na własnej skórze człowiek się uczy, następnym razem po prostu nie weźmiesz, póki Ci nie powiedzą co to ;)

Ostatnia edycja:
RenataT my wczoraj mieliśmy śmieszne te dzieciaczki :)

jezyk ja w zeszłym tyg po pobraniu miałam taką siekę na ręce że do tej pory boli i mię mogę wyprostować :/ a siniak od połowy bicka do nadgarstka prawie :( boli okrutnie najgorzej e nocy :(

malinka co to grupy zamkniętej amen amen amen

Przypominam i liście styczniowych mam! Te które są chętne do dopisanie piszcie do mnie na prive imię, wiek, termin porodu rodzeństwo i skąd jesteście

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie Mamy popoludniowo,ale tworzycie :-) a ja w pracy i nie mam jak zagladac za bardzo :-(
Zastanawiam sie kiedy powiedziec szefowi,lepiej wczesniej? Czesc z Was juz powiedziala,ja sie ciagle zastanawiam...ale mysle ze powiem za tydz po tym jak uslyszymy serduszko (mam nadzieje ze juz bedzie slychac :-) )
O L4 na razie nie mysle,choc kiedys sie zarzekalam ze bede pracowala max 3 mce ;-)

Dziewczyny ale u nas oberwanie chmury. Ulice pozalewane, wycieraczki nie nadążały. W sumie dobrze bo sucho ostatnio było ale żeby tak zaraz z grubej rury...

AZA777 w Zgorzelcu w zeszłym tyg tak było dziś lekko kropi ale cały dzień, rano tylko popadalo od serca, mam nadzieję że mocniej nie będzie laalo bo znów piwnice nam zaleje :/

reklama
Do góry