reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Stokrotka jeśli chodzi o te twoje cukry to niestety trochę za wysokie. Normy się zmieniły i przy obciążeniu 75 g na czczo do 90 jest ok. Po godzinie do 180 i po dwóch do 140. Ja miałam odpowiednio 88, 184 i 161 i mój lekarz stwierdził cukrzycę ciazowa niestety.

reklama
Sprite właśnie odebrałam krówke dzięki za kartkę :-*!

Susel najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy ;-) pokaż nowa fryzurę

Stokrotka nie denerwuj się będzie dobrze ;-)

Co do muzyki to u nas techno króluje i hip hop moi ukochani fokus i Rahim <3 :-) sokoła tez uwielbiam mógłby mi czytać bajki na dobranoc :-D :-D ale to co tam w radiu leci tez posłucham ;-) wszystko prócz metalu itp i disco polo :p

Ja właśnie z młodą w wannie siedzę i.się zastanawiam kiedy to się skończy bo już mi się panna robi a my tak lubimy wspólne kąpiele :-( :p

femme, korzystajcie, bo ja nigdy tego nie doświadczę, bo mam prysznic. choc raz byłam z młodym pod prysznicem, ale na siedząco strasznie ciasno ;-). to dobrze, że krówka doszła i nie ma za co - promocja miasta :rofl2:

alecta, mój kiedyś też tak robił, ale nauczył się, że trzeba zapłacić i teraz sam podaje kasjerce razem z moją kartą płatniczą ;-)

Nulini, no niestety, większość Yorków to jednak takie torebkowe pieski przez swoich właścicieli.

a teraz Laski najlepsze. nie jest to Sowa, ale jedna z najlepszych cukierni w moim mieście :-D przedstawiam Wam Szarlotkę :-D szarlotka.jpg

Załączniki

• szarlotka.jpg
    szarlotka.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Nadrabiam 3po 3 bo raz ze ledwo zyje a dwa ze za duzo piszecie ;-)

Ogolnie mi dzis tez twardnieje brzuch, ale co moge to robie.
A po drugie too mam wszystko do prania!:-\ ubrania pol roku lezaly w torbach i wala jak nie wiem co :-(

Megami, Tośka to mnie tym rozwala :szok: Dwa razy coś w radiu usłyszy i śpiewa ze słuchu po pseudo-angielsku :-D

Indi, oooo, dancehall i RnB też uwielbiam, mam czym kręcić do tego typu muzyki :-D I marzy mi się kurs tańca dancehall, ale to wyższa szkoła jazdy :sorry2:

femme, z Foką i Rahem to za pan brat jestem, przez męża :baffled: I jak niektóre piosenki mają naprawdę zaje.biste, tak niektóre to taki chłam, że dziwię się, że to ich... No i mnie to Fokus mógłby czytać do snu, skubaniec, kocham jego głos :-D

sprite, u nas obowiązkowo Młoda wykłada towar na taśmę, pakuje do siatki, kasę z bankomatu wybiera :-D

Kurcze, Młoda chyba przeżywa mój jutrzejszy wyjazd :-(
10 minut się dzisiaj do mnie tuliła przed snem i wypuścić z ramion nie chciała, a jak ją mąż przytulił, bo mnie kolka złapała, to aż łezki w oczach, że ona chce mamusię :-(
Strasznie mnie chwytają za serce takie akcje :-(

Agulqa współczuję prania :-/

Nulini a gdzie jedziesz? Ja za to Raha kocham za całokształt :-D słodziak pozytywny :p

Od kilku dni mam na coś ochotę i nie mogę wpaść na co... Jakie to irytujące :-/

jeżyk, na kilka dni to mi się jeszcze nie zdarzyło, zawsze jedna noc :-( I zawsze w sobotę to nawet nie myślę o tym, co w domu, z przyzwoitości dzwonię zapytać, ale w niedzielę ledwo oczy otworzę i już chcę być przy Młodej i doczekać się nie mogę powrotu :-( Dobrze, że do Łodzi mam 120km, raz dwa i będę z powrotem, najgorszy był zlot w Toruniu, 300km, powrót ciągnął się w nieskończoność :-(

reklama
Do góry