reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

LayDeek w Biedrze masz żółte - waniliowe i niebieskie.
Ja kupuje to niebieskie :)

Nulini to mi Maryśka tak w nocy odwala.
Ostatnio to tak się rozciąga, że ją po obu stronach na raz czuję :p
A w sumie niech sie rozpycha to akurat lubię i zawsze po porodzie najbardziej mi tych ruchów w brzuchu brakuje.

reklama
Heh, co gin to opinia bo moj zas kaze glukoze po 26tc zrobic:)

Agulqa wow...szybko przeprowadzka!

Karpanna gin du.pek! Jak on nie jest od hemoroidow ciezarnej...grry. W takim razie rodzinny tez nie jest tylko proktolog. Nie mialam z tym do czynienia, ale moj M cierpial na to 7 lat temu. Ulge przynosilo mu szare mydlo...kilka razy dziennie sie nim pomywal i dokladnie osuszal papierem. Na necie sa tez sposoby zeby hemoroidy w ogole smarowac rozpuszczonym szarym mydlem.

Doggi wspolczuje bolow. Mi juz kosc ogonowa przeszla ale boli mnie cala pochwa...takie uczucie rozciągnia na wszystkie strony.

Ostatnia edycja:
LayDeeK, no jak wiaderko :-D Na dziale z serkami Danone, etc., raczej na najniższej półce leżą, jest "zwykły" i "waniliowy", ja zawsze biorę zwykły :tak:

Megami, ja też daję mniej cukru, niż w przepisie, bo jak dałam za pierwszym razem cały, to aż słodycz uszami wypływała :-D Ale dla mnie ciasto musi być słodkie :-p

alecta, u mnie w nocy cisza, tzn. jak ja się przebudzę, to i Gutek kopnie, ale zaraz idziemy oboje spać :-D Największe harce są od 20 do 22 i w ciągu dnia jak siedzę i nic nie robię :-p

Ja glukozę będę mieć po 25tc... Tylko po co to pobieranie z żyły, nie wystarczy glukometrem w palec??? :-(

A u mnie jakoś mała ostatnio spokojniej, rzadko kiedy kopie a jak już to tak delikatnie, takie pęknięcia bąbelków:-)za to strasznie burczy mi w brzuchu, nie wiem czemu bo jadłam lekkie śniadanie ale odgłosy masakryczne, dobrze że sama siedzę w biurze:-)
Karpanna- zapytaj w aptece, co można a co nie. Z lekami dla kobiet w ciąży jest tak jak dla dzieci poniżej 3 roku życia, często pisza że nie można ale to często dlatego, że producent nie chciał przechodzić długiego procesu zatwierdzania takiego leku mimo, że jest bezpieczny. Tak mi kiedyś pediatra powiedziała.
Ale pogoda beznadzieja, mój M ma dzisiaj angielski w pracy więc wróci dopiero po 17- Nina na moje głowie. ALe za to później zamierzam iść znowu na aquaerobik, może tym razem bardziej mi się spodoba. Jak nie to odpuszczam temat.

No mi gin skierowanie już dał, ale powiedział, że mam przed wizytą dopiero zrobić tą glukozę czyli wtedy będę miała skończonych 25 tygodni.

Suseł, ja na początku ciąży tak miałam, godzinę po śniadaniu tak mi w brzuchu burczało, że masakra! A wtedy jeszcze chodziłam na kurs kwalifikacji i ciągle musiałam coś jeść, cała sala facetów i ja takie koncerty :eek:

Kasiek- mnie właśnie pochwa też tak boli, ale to jest okropny ból, nie mogę czasami nogi podnieść żeby spodnie ubrać. Też tak masz? Nie przypominam sobie żeby w poprzednich ciążach mnie tak bolalo.

reklama
jeżyk mnie też tak boli jakby kość łonowa,nogi podnieść nie mogę,ja to się śmieję,że starość nie radość i w poprzednich ciążach byłam prawie 10 lat młodsza :-D

Do góry