dodzwoniłam się w końcu do lekarza ogólnego. Ma do mnie oddzwonic chce sprawdzic i skonsultowac z ginekologiem. Ciekawe co wymyśli. Trochę mi lepiej ale ból jak po porodzie. Spac mi się chce okrutnie a mogę pospać dopiero wieczorem jak dzieci pójdą spać. 10 minut na całą noc to nic.
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Mcpearl my tez kasy nie mamy. Dwa kredyty plus pozyczki robia swoje... ale moze kiedys sie to zmieni ;-)
Aza bylam na mieszkaniu wiec z biezacych spraw na weekend mam kupic juz farby :-) podejrzewam wiec ze w przyszlym tyg bede mogla wchodzic sprzatac :-) juuuupi
Aza bylam na mieszkaniu wiec z biezacych spraw na weekend mam kupic juz farby :-) podejrzewam wiec ze w przyszlym tyg bede mogla wchodzic sprzatac :-) juuuupi
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, ja jak robię sernik, to pół zjadam ja, pół mój tata Aleś mi ochoty narobiła :-(
karpanna, strasznie współczuję :-( Oby coś lekarz wymyślił!!!
Z rana spięłam tyłek i zrobiłam manicure - musiałam pazury o połowę skrócić, bo już miałam szpony jak tipsy i teraz z krótkimi czuję się jak kaleka
Do tego Gutek nawala po pęcherzu i zaraz mu kuksańca sprzedam...
karpanna, strasznie współczuję :-( Oby coś lekarz wymyślił!!!
Z rana spięłam tyłek i zrobiłam manicure - musiałam pazury o połowę skrócić, bo już miałam szpony jak tipsy i teraz z krótkimi czuję się jak kaleka
Do tego Gutek nawala po pęcherzu i zaraz mu kuksańca sprzedam...
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini ja czasem mojego szturcham ale wtedy szaleje jeszcze bardziej
Laydeek jasne, wszystkie styczniowki mile widziane, a Ł bedzie nam uslugiwal ;-)
Laydeek jasne, wszystkie styczniowki mile widziane, a Ł bedzie nam uslugiwal ;-)