reklama
Karpanna przecież kobiety w ciąży mają pierszeństwo u lekarzy, czasem trzeba to wykorzystać
Agulqa mi też marzy się domek, może kiedys się uda...
McPearl ja też na tym ryczę i jeszcze jak Dumbledore umiera.
Mam robić sernik, a jakoś zabrać się nie mogę do tego.
Małżonek mój się ucieszy, bo sernik on uwielbia.
Ostatnio jak zrobiłam ten z przepisu Nulini to większość sam zjadł
Agulqa mi też marzy się domek, może kiedys się uda...
McPearl ja też na tym ryczę i jeszcze jak Dumbledore umiera.
Mam robić sernik, a jakoś zabrać się nie mogę do tego.
Małżonek mój się ucieszy, bo sernik on uwielbia.
Ostatnio jak zrobiłam ten z przepisu Nulini to większość sam zjadł
McPearl
Fanka BB :)
Elutka, wiem że cukrzyca jest groźna, ale moja coś kiedyś nabąknęła o glukozie i mówi, "ale pani nie miała problemów z cukrem". To sobie pomyślałam, że może nie będę musiała robić. Taki mały promyczek nadziei :-)
karpanna, jak miałam problem z okiem to babka w aptece dała mi starazolin. Pytam czy to można w ciąży, a ona mówi że na prawie każdym leku jest napisane, że w ciąży nie można może w aptece warto zapytać.
U nas to też już w kilku miejscach ściany bym odświeżyła, a mieszkamy dopiero 2 lata.
karpanna, jak miałam problem z okiem to babka w aptece dała mi starazolin. Pytam czy to można w ciąży, a ona mówi że na prawie każdym leku jest napisane, że w ciąży nie można może w aptece warto zapytać.
U nas to też już w kilku miejscach ściany bym odświeżyła, a mieszkamy dopiero 2 lata.
McPearl nie życzę źle, ale to że nie miałaś problemów z cukrem wczesniej nie znaczy że nic nie wyjdzie w ciąży. Ja też nigdy nie miałam a przy Krzysiu mi wyszła cukrzyca ciążowa a że dietę nie zawsze przestrzegalam skończyła się insulina (najmniejsza możliwa dawka, ale jednak)
Karpanna twojemu ginowi kop w du.pe się należy. U ogólnego powiedz ze jesteś w ciąży, masz pierwszeństwo!!
McPearl to ze nie miałaś problemów nie znaczy ze się nie zaczną to jest konieczne badanie, bo to trzeba po prostu sprawdzić! I nawet gdyby ginka cie nie wysłała to bym na własną rękę poszła po prostu żeby wiedzieć czy jest ok, no cukrzyca bez ciąży jest niebezpieczna wiec uważam ze to jedno z tych badań które trzeba zrobić i mój gin tez tak uważa
McPearl to ze nie miałaś problemów nie znaczy ze się nie zaczną to jest konieczne badanie, bo to trzeba po prostu sprawdzić! I nawet gdyby ginka cie nie wysłała to bym na własną rękę poszła po prostu żeby wiedzieć czy jest ok, no cukrzyca bez ciąży jest niebezpieczna wiec uważam ze to jedno z tych badań które trzeba zrobić i mój gin tez tak uważa
agulqa_b
Karpanna idz do apteki i Ci doradza cos co dziala a mozesz stosowac
Alecta u mnie nie dziala pierwszenstwo w ciazy :-\
A co do domku to cale zycie mieszkalam w domu z ogrodem z rodzicami i w bloku sie duuuusze
Alecta u mnie nie dziala pierwszenstwo w ciazy :-\
A co do domku to cale zycie mieszkalam w domu z ogrodem z rodzicami i w bloku sie duuuusze
McPearl
Zasypiam przed kompem, pogoda barowa. A że mogę się położyć to idę to zrobić ;-)
Domek...fajnie by było tylko kasy brak
Domek...fajnie by było tylko kasy brak
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Witam
Karpanna, z tego co piszesz, to masz tak jak ja po porodzie, współczuję!!! Mi dr na posterisan zezwoliła. W aptece nie chcieli sprzedać, ale powiedziałam, że po konsultacji W zasadzie żaden lek w ciąży wskazany nie jest, ale czasem niestety coś trzeba. Skonsultuj się z jakimś lekarzem bo nie ma się co męczyć. Stany zapalne nie są bezpieczne (czy to zęba czy hemoroida).
Edit nowy post się pojawił - dziwny ten gin, bardzo. Mi to nawet położna posterisan poradziła. Du*pek jakiś i tyle. Przecież wie jakich leków ciężarna musi unikać, co w składzie może być, co nie, powinien doradzić!
Z naturalnych metod nasiadówki z kory dębu można.
Aza wenflon na 3 wkłucia? Masz jakieś słabe żyłki? ;-)
Widzę nie tylko ja wymęczona kopniakami. Młody się tak okrutnie wierci, że mnie skóra (? albo mięśnie tuż pod) na brzuchu boli
Współczuję glukozy, ale dacie radę!!!
Karpanna, z tego co piszesz, to masz tak jak ja po porodzie, współczuję!!! Mi dr na posterisan zezwoliła. W aptece nie chcieli sprzedać, ale powiedziałam, że po konsultacji W zasadzie żaden lek w ciąży wskazany nie jest, ale czasem niestety coś trzeba. Skonsultuj się z jakimś lekarzem bo nie ma się co męczyć. Stany zapalne nie są bezpieczne (czy to zęba czy hemoroida).
Edit nowy post się pojawił - dziwny ten gin, bardzo. Mi to nawet położna posterisan poradziła. Du*pek jakiś i tyle. Przecież wie jakich leków ciężarna musi unikać, co w składzie może być, co nie, powinien doradzić!
Z naturalnych metod nasiadówki z kory dębu można.
Aza wenflon na 3 wkłucia? Masz jakieś słabe żyłki? ;-)
Widzę nie tylko ja wymęczona kopniakami. Młody się tak okrutnie wierci, że mnie skóra (? albo mięśnie tuż pod) na brzuchu boli
Współczuję glukozy, ale dacie radę!!!
Ostatnia edycja: