reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Co do ruchów to ja się dziwię ze tak szybko poczułam i ze teraz tak mocno już kopie ta moja kruszyna skoro ona jeszcze młodsza :p

Ja glukozę będę robić jakoś za miesiąc najgorsze ze musze jechać 30km :-/

Karpanna ja bym do szpitala poszła tam muszą Ci pomóc a tak musisz iść do ogólnego żeby dał Ci skierowanie do proktologa... :-/wiec się naczekasz

Kasiekz gratki dla sąsiadki :-D

Weźcie ja pewnie w lutym jako ostatnia będę rodzic skoro dzidzia młodsza jeszcze o tydzień -_-

Femme moj tez niby mlodszy i drobny:)

Nulini wlasnie. Bardzo dobrze-chociaz jedna nie marudzi!

Doggi ja tez chce juz styczen i byc po:)

Agulqa wiem. Chodzilo mi o to ze szybko remont ogarneliscie:)

Femme teraz wielkosciowo dzieci są takie jakie chcą o nijak ma się to do rzeczywistości wg usg najdokładniejszy pomiar do 8tc jakoś potem rozbieżności poza tym mój gin mówił ze usg czasem się myli i daje się tym pomiarom tydxien błędu wte albo wefte. Ola np wg usg od początku była na 10 czerwca urodziła się 16 a lekarz powiedział ze przenoszona jest dużo więcej nuż 6 dni wiec ona dopiero malutka była a zdrowa więc te pomiary sprawa indywidualna dziecia

Doggi ja mam nadzieje ze max 10 urodze :p
Kasiek no powiem Ci ze myslalam ze sie chlopaki nie wyrobia tym bardziej ze pracuja i robia albo rano do 12 albo dopiero od 15. Ladnie im poszlo, zadowolona jestem poki co. Zobaczymy jak pomaluja ;-)

Aaaaa se morde poparzyłam!
Sernik skończył się piec, nalożyłam kajmak, odczekałam 10 minut i już wpierdzielam, a on jeszcze taki gorący:-D
Nie wiem czy dla męża coś zostanie:-D

Zawsze jak jestem w biedrpnce zapominam o tym wiaderku, a takiego mi smaka robicie.

U mnie dziś mąż robi frytki, bardzo lubimy takie domowej roboty i wykorzystuje go jak już jest w domu:)

reklama
Do góry