reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

McPearl mój Stachu potrafi czasem 2dni prawie nie kopać (kilka lekkich kopow w ciągu dnia poczuje i koniec) i po tym leniu zawsze wali z podwójną siłą :/
Glukozę napewno będziesz musiała zrobić mój dr powiedział ze trzeba do 26tyg zrobić

reklama
To tak u mnie było. Miałam wrażenie, że Weronika prawie w ogóle sie nie rusza. Kilka delikatnych kopniaków. Za to dzisiaj dała popis z samego rana. Aż nie wiedziałam co się dzieje :-)

Co do książek, to w ogóle w tej ciazy nie umiem się na żadnej skupić. Mam 4 książki zaczęte i żadna nie skończona :)

Buuu...nie chcę glukozy. Z resztą to trochę głupie. Jak ostatnio ją zwróciłam to nie kazała mi powtarzać badania mimo, że nie było wyniku.

Pottera też kocham. A jak oglądam ostatnią część i Snape daje swoje wspomnienia Harremu to zawsze ryczę jak wół gdy je ogląda. Ja, która rzadko kiedy płacze tu zawsze się rozklejam.

Doggi, pocieszyłaś mnie z tym leniuchowaniem się dzidzi...

Agulqa no ja myślę :))))) Jejciu jak ja bym już tez coś u siebie pozmieniała. Może oprócz salonu bo jestem zadowolona z niego ale resztę trza będzie lekko zmodernizować bo już przecież 7 lat tu mieszkamy hehe...

Witam z rana i pozdrawiam z diagnostyki :-D
Glukoza wypita, nie było źle :-D teraz czekanie do prawie 11tej.
Mnie raz kluli w palec żeby zmierzyć na glukometrze, potem z żyły i teraz czekam na kolejne. ..myślałam, że będzie gorzej a tu niespodzianka ;-) zamdlilo mnie tylko po pobraniu. Kubuś się ucieszył jak dostał taką dawkę słodyczy i strasznie zaczął kopać :-D
McPearl to badanie cię raczej nie ominie...cukrzyca w ciąży jest niebezpieczna dla dziecka

Doggi moj mowil ze miedzy 24 a 28tc glukoza :p

Aza no my w sumie robimy tak "zeby dalo sie mieszkac" czyt to stare budownictwo i np rur od grzejnikow nie zabudowujemy tylko zostawiamy, futryny tez zostawiamy najwyzej jak uda sie dopasowac nowe drzwi to zrobimy a jak nie to te bedziemy odswiezac itp. Innego wyjscia brak. Zalezy nam juz bardzo na czasie i niestety wszystko to koszt. Poza tym liczymy na to ze pomieszkamy tu maks 10lat bo chcemy domek a ogrodem a nie mieszkanie w bloku...
Dla mnie liczy sie to ze moje i ze bede miala odswiezone, czyste itp. A reszte moge dzialac z czasem :-)

Można się załamać. Ginekolog powiedział że on nie jest od hemoroidów iże mam iść do ogólnego z tym. A tam kolejka że do 15 nie wyjdę. Jestem w domu z 4 letnią córką to jak mam iśc tam stać przy tych chorych. Zresztą ja wiem że to hemoroidy i nie trzeba mi ich badać. Taka głupia nie jestem. Chodziło mi o to żeby powiedział jaka maść jest bezpieczna.
Któraś z Was stosuje posterisan i ginekolog Wam na to pozwolił. Bo się wkurzę i sama go kupię.

reklama
Do góry