Alecta rąk jak piszesz. Czasem ten katar to faktycznie alergia wiec luz nawet kaszle z rana to tez nic złego bo czasem po nocy gardło tak się oczyszcza ja np od zawsze mam rano kaszel przez godzinę po obudzrniu potem mija. Ale w takim stanie to dziecko maltretowac to już masakra bo jsk jest się tak chorym to trzeba wylezec jak się nie Wylezy to potem powikłania po chorobie to masakra. I potem taka matka płacze ze dziecko w szpitalu wyląfowalo a ten chłopiec był w ogóle w najmłodszej grupie dzieci 2,5 roku
Nulini ja też Ole puszczalam z kaszlem ale też wiedziałam że to alergia (jak za dużo krowiego mleka w ciągu dnia wypije to tak ma) i tez stres cxy ktoś nie pocisnie mi ze złą matka jestem ale zawsze mówiłam przedszkolankom jak sprawa wygląda i z resztą widziały ze ona zdrowa jest tylko kaszlek no ale gorączka no to helloł!
Nulini ja też Ole puszczalam z kaszlem ale też wiedziałam że to alergia (jak za dużo krowiego mleka w ciągu dnia wypije to tak ma) i tez stres cxy ktoś nie pocisnie mi ze złą matka jestem ale zawsze mówiłam przedszkolankom jak sprawa wygląda i z resztą widziały ze ona zdrowa jest tylko kaszlek no ale gorączka no to helloł!
Ostatnia edycja: