reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini, a nie chcesz też u mnie umyć? :D

Dostałam własnie pierwszy przelew z ZUS.
Zwolnienie miałam do 15,09 z czego do 6ego jeszcze płacił mi pracodawca.
Zastanawiam się w takim razie do kiedy wypłacą mi kasę za kolejne skoro mam wystawione od 16,09-13,10.
Kurcze ja nie wiem wcześniej jakoś prościej było, bo pracowałam w dużej firmie i to oni rozliczali się z zusem, a tu to w ogóle nie wiem o co kaman :/

reklama
Ehhh musze założyć w końcu konto na PUE to może tam będzie wszystko wyjaśnione i chociaż będę widziec kiedy ile mi przyjdzie.
Kojarzę, że w ciąży z Tymkiem jak przejął mnie ZUS (umowa na zastępstwo) to też jakoś całość mi wypłacali.
Jedynie za marzec mniej, bo młody się 5ego urodził.

Nie mówcie mi o ZUSie, błagam :-( Wczoraj dostałam pierwszy przelew i raczej jedyny na długi czas :-(

alecta, okna myć mogę, ale w zamian ścierasz u mnie kurze :-D

A ja za 17dni robie imprezę studniówkę :) za 17dni będę miała 100dni do porodu to już nie tak źle się wydaje :) tym bardziej ze te dni tak mi uciekają :)

Ja nie mam głowy do sprzątania. Właśnie psychicznie próbuję się zmusić do wyjścia z domu :-D Zawsze byłam leniem, ale chyba nigdy aż takim :-D Nie wiem co ten mały pasożytek ze mną robi :-)

Oj leci czas, leci... :baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry