reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
mcpearl, powodzenia! trzymam kciuki.

mi sie ostatnio nic nie śni :confused:

a młody wysypki już prawie nie ma. ale żeby nie było tak pięknie to ma kaszel, fuck! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czytałam, że po 3dniówce to się często zdarza, ale ja dziękuję już za stresy i zmartwienia, czy dotrwamy tu do końca pobytu. ja pierdziele :angry:

miłego dnia Laski!

Doggi toc to facet jest :p jeszcze by sie zmeczyl tym obracaniem ;-)

Unita ja soboe nie zycze by moje dziecko bylo aktywne po nocach ;-) tak jak ma to teraz w zwyczaju :p

Mcpearl tzn ze porod tez bedzie szybki;-) && za mgr! Ja sie nie moge zebrac by isc na studia. Niby chce, ale finansowo lipnie :-( no i dojazdy do innego miasta juzxprzerabialam :-(

pisałam wczesniej i mi się pokasowało na komórce, więc siadłam do kompa.

sprite cieszę się, że młodzież już lepiej i bez gorączki ... możesz trochę odsapnąć i uspokoić nerwy.

Nulini gratki :tak:

Doggi dobrze, że chociaż troszke już lepiej sie czujesz ... oby teraz opuchlizny szybko zeszły.

Agulqa mojej koleżanki syn w trakcie porodu obrócił się z pozycji główkowej do pośladkowej ... juz przy bólach partych i 10 cm rozwarciu ... skończyło się cesarką, także nigdy niewiadomo co nam berbecie wywiną

McPearl współczuję beznadziejnej promotorki i stresów z pisania pracy. Sama pisałam prace w ciąży z T, ale moja Pani promotor była kochana i jak jej coś nie pasiło to przeredagowywała i nanosiła jakieś drobne poprawki odrazu i zaznaczała tylko, że tutaj coś tam robiła. Złota kochana kobieta. Tobie zycze,żeby to Twoje babsko przyjęło Ci prace, potem szybkiej obrony i z głowy ... może już magisterkowa zła passa się skończy Trzymam kciuki.

Mi się porody naszczęście nie snią ... ostatnio padam tak zmęczona że wogóle snów nie pamietam. dziś ciśnienie beznadziejne i glowa mnie od samego rana boli.
Miłego dzionka dziewczynki :)

Nulini moje gratulacje!!! Wspaniała wiadomość, szkoda tylko że ludzie tak nie liczą się z czasem innych.

Śmialiśmy się, że kto bogatemu zabroni, kut.asy dostają 100zł za każdego egzaminowanego, a wczoraj na jednym egzaminie było nas 18 osób, normalnie robota marzenie :baffled:

McPearl, kciuki zaciśnięte!!! Będzie dobrze!!! Ja też nie mogę się cieszyć ciążą, bo cały czas nerwy przez pracodawcę :-(

Megami, jak ja się broniłam, to Młoda miała 8 miesięcy :-D I też przy niej pracę pisałam :-D

sprite, a macie tam coś na kaszel ze sobą?

A mnie się te "aktywności" z Tosią wcale nie sprawdziły :-D
Wierzgała przeważnie wieczorami, koło 22, a po porodzie o 20 już spała, bo od początku ją tak uczyliśmy :-D
Teraz Gutek najbardziej szaleje koło 20-21 :tak:

Doggi dokladnie, jak Robert wda sie w tatusia to bede miala przekichane ;-)

Zelka co Ty gadasz? Przekichane... nie ma ponoc nic gorszego niz porod w pozycji posladkowej :-(

reklama
Agulqa Lumia 610 to mój najbardziej znienawidzony telefon.
Jak mi klient przychodził z tekstem, że mu mms-y nie działają czy coś to miałam ochotę go wyrzucić z tym telefonem.
Fakt, że windows 8 jest o wiele lepszy zwłaszcza po aktualizacji do Amber, ale ogólnie nie lubię.
Ja często wgrywam coś do telefonu, zmieniam, a na windowsie to se mogę co najwyżej kolor tła i kafelków zmienić.
Za jedyny plus uważam to, że nie łapią się go wirusy co w andku niestety często się zdarza.

McPearl o fuck co za głupia baba. Powodzenia z mgr!
Widocznie poród byl ekspresowy i bez bólu, oby w realu też taki był ;)

Sprite będzie dobrze z młodym :)

Ja ogólnie coraz bardziej skłaniam się jednak ku cesarce.
Bardzo chciałabym urodzić sama, ale każdy z kim rozmawiam odradza mi porod u nas w szpitalu.
No nie usłyszałam ani jednej pozytywnej opini.
Stwierdziłam więc, że jak mam się żreć z położnymi rodząc to wole od razu się na to cc zgodzić i przynajmniej wtedy będę miała pewność, że mój gin przy mnie będzie, a on dobrze wie jakie tam baby są i jak trzeba to je zawsze temperuje.

Do góry