reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini, gratulacje!!! :-)

agulqa, nie obrażaj mi tu windowsa! miałam telefony na androidzie, a teraz kilka modeli na windowsie (ja często mam "nowy" telefon, bo mój mąż lubi testować i co chwilę sprzedaje i kupuje nowe używki) i chyba już nie wrócę na androida :tak::tak:;-)

a do dzidzi zapukaj i na pewno się odezwie! ;-)

reklama
Nulini- gratuluję. To teraz przed jakimś spotkaniem zrobisz objazdowke i nas wszystkie pozabierasz:D

Agulqa- mi Windows w tel.też nie odpowiadał, niby wszystko ok ale jakoś tak dziwnie

A za mną okropna noc, budzilam się chyba z 5 razy, wszystko mnie bolalo a najgorzej głowa. Teraz wcale nie jest lepiej :(

Przygodę z Windowsem też miałam przez jakieś 3 miesiące.
Dobrze, że andek dał się przeprosić ;-)

Agulqa ja też często tak mam,że młodej nie czuje.
Ona ogólnie mało ruchawa jest, ale czasem przegina.
Nulini gratulacje!
To teraz robisz tour de forum po Polsce ;-)

Jak mi się nie chce wstawać.
Gdyby nie Niksonowy obowiązek przedszkolny to zrobiłabym dzieciakom wagary.
Jadę później moje L4 zawieźć.
Mam nadzieje, że nie spotkam debila, bo będę mieć odruch wymiotny :-/

alecta, też bym chętnie sobie zrobiła wagary :-(

jeżyk,
odeśpij trochę w dzień!

Oj, dla mnie Windows w telefonie to nieporozumienie, kocham Androidka i go nie zamienię :-D

A na 10 jadę na basen i już się doczekać nie mogę, wreszcie trochę ruchu...

Hej porannie.

Dzidzius chyba wczoraj wyczul ze sie martwie i troszke sie poruszyl. Ale to nie byl jeden z jego standardowych wieczornych popisow :-(
Megami wlasnie bylam juz po slodkim
Nulini i po coli...

Nulini gratki zdanego egzaminu!!! Rozumiem ze na zlot przyjedziesz tirem?;-)

Sprite ja mam lumie610. Pierwszy tel na windowsie. No i dla mnie porazka totalna. Ponoc kolejne sa jjz lepsze ale chyba nie mam ochoty yego sprawdzac :p

Alecta moj codziennie wiecxorem fika i to ostro. A wczoram nawet po slodkim i coli cisza totalna wiec sie zmartwilam

Ł do pracy, tesciowa jechala na 6, kacha do szkoly i znow caly dzien z dziadkami mnie czeka :-\ jeszcze do tego slaba atmosfera bo wujek Ł zadzwonil wczoraj i oznajmil ze rozwodzi sie z zona. Kazdy wiec chodzi jak struty, a babcia i dziadek Ł jakby moglk to by w poduszke plakali

Ostatnia edycja:
hej! u nas noc bez gorączki, uffffffffff. młody jeszcze śpi, więc nie wiem jak wygląda ciało. ale to i tak dobrze, że noc spokojna :tak: oby już dziś było dobrze. dziękuję za kciuki i wsparcie! :tak::tak:

Dziewczyny, tak sobie wkręciłam ten wózek, że mam ochotę (a przy młodym w ogóle mnie to nie interesowało :rofl2::rofl2:) wybrać się na jakieś targi dla mam i bobasów. chętnie pooglądałabym i przetestowałabym te wózki, które mnie zainteresowały. no i często można jakiś rabat otrzymać w razie podjęcia decyzji o zakupie. orientujecie się/wybieracie się, czy w najbliższym czasie są jakieś targi? a może spotkanie forumowe na targach? :cool2::cool2:

reklama
Do góry