reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej z rana

Dziś w końcu trochę lepiej. Dużo dużo mniej boli co prawda rwanie bolało okropnie przez moje krzywe korzenie, ale juz jest lepiej opuchlizna trochę mniejsza więc jest postęp :)

Nulini moje gratulacje!!! Wspaniała wiadomość, szkoda tylko że ludzie tak nie liczą się z czasem innych.

Sprite ja się zastanawiałam nad telefonem z Windowsem, to sprzedawcy mi bardzo bardxo odradzali. Ostatnio też jakiś program oglądałam o telefonach to tez mówili że Windows w telefonach dał ciała ze porwali się z motyką.

Agulqa_b czasem nasze dzieciaczki mają gorszy dzień jsk my i nie chce im się fikac, odpocznie sobie i tak da ci w kość ze będziesz miała dość u mnie właśnie po jednym dniu prawie zerowej aktywności i drugim dniu bardxo małej aktywności dziś od rana tak wali że cały brzuch mi lata. Ale cały czas czuje kopniaki ma dole, leniuch nie chce się obrócić nicpoty, Olka na tym etapie juz wisiała głową w dół ;)

Sprite super ze z dxuevuacxkiem lepiej i gorączki juz nie było :) co do targów nie mam pojęcia ale też chętnie bym się wybrała

Agulqa_b ja wiem ze ma czasu jeszcze dużo tylko stwierdzam że leniuch straszny z tego stacha ze wciąż w tej pozycji, Ola w ogóle dużo bardziej fikala i co chwilę inaczej leżała, założę się ze nawet w brzuchu co chwilę jęczała "mamusiu nudzę się" bo ją trudno zadowolić zabawowo :p

Witajcie z rana... jeszcze :-)
Nulini
gratuluję zdanego egzaminu :tak:
Moja dzidzia rusza się teraz co raz częściej, już nie tylko wieczorem, jak wcześniej, ale i teraz i o pierwszej w nocy i o czwartej, jak się obudziłam... A przeczytałam gdzieś, że można sobie poobserwować w jakich porach dniach jest aktywna, bo jest duże prawdopodobieństwo, że po urodzeniu te pory aktywności są podobne :-p

Cześć dziewczyny.Wczoraj cały dzień siedziałam nad magisterką. Oczywiście jak to u mnie bywa zawsze musi być pech. Zaplanowałam sobie od początku września poprawianie tej pracy by zdążyć przed czasem, a tu nerki wysiadły, a to coś tam, a to choroba i leżenie w łóżku...jeszcze mam dzisiejszy dzień na ostatnie poprawki i trzymajcie kciuki by mi to po prostu przyjęła. Nerwy mnie zżerają, nie mogę się w spokoju ciążą cieszyć bo mam stresa przez kobietę.

Ale za to w nocy było zabawnie. Najpierw obudził mnie kot ok 3 i w głowie siedziała mi kolęda "Gdy się Chrystus rodzi" :-pnie wiem dlaczego. Później śniło mi się, że odbieraliśmy z mężem naszą niunię już ze szpitala do domu. Nawet porodu nie było tylko od razu dziecko ;-)

Witam i miłego dnia! :-)

Nulini gratki! McPearl powodzenia z tą mgr. Ja pisałam przy małym dziecku, na seminarium nie chodziłam i w ostatniej chwili wychodziły jakieś kwiatki do zrobienia, o których nie miałam pojęcia...

Śnił mi się poród :-D:-D Masakra :-D

McPearl mi się ostatnio śniło ze urodziłam ale Stachu miałabyś takiego ze vi dwa dni był starszy jak o 2 lata, pamiętam ze byłam załamana ze tak naprawdę ominął mnie jego wiek noworodkowy :( a potem zatrzymał się na 10ciu latach i juz rósł normalnie. Dziwne te sny :/

Powodzenia z pracą mgr! Trzymam mocno kciuki! :)

reklama
jeżyk, gdyby chodziło o same korekty. Ale tu chodzi o to, że moja promotorka jest wiecznie niezdecydowana, ciągle coś zmienia i muszę nanosić poprawki. Prawie całe badania wczoraj zmieniałam.

Do góry