reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
alecta, u mnie katar to zawalone zatoki, więc też zdycham, nie mogę mówić, sucho w gardle, oczy prawie zamknięte, KOSZMAR :no:
A takie trudności z zasypianiem miałam przy Tosi, ale tak bardziej na finiszu, wiecznie nie mogłam tchu złapać i w końcu aż do porodu spałam z rękami nad głową...

jeżyk, mnie się MARZY aparat, ale niestety nie w tym wcieleniu, bo mnie nie stać :sorry2: Jedyne, co mogę, to ósemki pousuwać, bo też mam za mało miejsca w szczęce i zęby mi na siebie nachodzą :wściekła/y: Ale ósemki mam durne, bo wyjdzie kawałek i reszta dalej w dziąśle siedzi, nawet nie ma jak wyrwać :no:

Doggi, ja uwielbiam swój ryj po znieczuleniu, jak piję albo jem i mi się nie domyka, normalnie mlaszczę i pluję jak krowa :-D Ja niestety wyrwać nie mogę, mam bardzo szeroki uśmiech i brak zęba byłoby widać :-(

A w ogóle zapomniałam Wam napisać, posikałam się wczoraj ze śmiechu :-D

Moja babcia dała mojemu mężowi DUOMOX na kaszel, bo już trwa przesadnie długo.
No i miał wziąć dwie tabletki o 21.
Patrzę, widzę, że coś tam ćpie, po kilkunastu minutach pytam go, czy wziął antybiotyk, a on się zwiesił na chwilę i jak nie skoczył z kanapy!!!
Rzucił się do kredensu i mówi, że wziął, ale NIE TO CO TRZEBA i pokazuje mi mój "Pregnaker" z pytaniem "co to???" bo wziął dwie :-D:-D:-D
No zabiłam go śmiechem :-D:-D:-D

Moje ósemki też są jedyne w swoim rodzaju, w sumie wszystkie siedzą w dziąśle, na dodatek krzywo, czyli powinnam je wszystkie wyrwać chirurgicznie... W tym jedna dosłownie leży :confused: , a jedną wyrywałam u chirurga w zeszłym roku i myślałam, że zejdę na fotelu, robiło mi się słabo a ona idiotka nie chciała wyjść, ja z moją cudowną krzepliwością myślałam, że się wykrwawię, brr
Nie wiem, kiedy się zdecyduję na wyrwanie tej leżącej :sorry2:

Famme, ja jestem na zasiłku ZUS i tez dostaje wyższe przelewy. A to dlatego, że oni nie pobierają jakiś składek. Chyba na ubezp. społeczne.

Emilchen moje tez sa krzywo w dziasle. Na zewnatrz ich nei widac. Poki co raz mnie mega bolala. Ale mialam super dentyste w pozku i bylam u niego. Wlozyl mi jakis sznurecxek z lekarstwem. Jeden dzien bolalo na maksa a poznidj jak reka odjal. Poki co nie narzekam i tykac ich nie zamierzam .kolezanka jak ruszyla to 2tyg na ketanolu jechala, okazalo sie ze wdalo sie jakies zakazenie, masakra. Jak nie musze to nie ruszam

reklama
Dziewczyny a mi sie wydaje ze inna pensja na zwolnieniu jest tez dlatego iz jest to srednia z 12 miesiecy i jak mialyscie jakies dodatkowe premie lub cos w tym stylu to wychodzi wiecej:-)

Do góry