reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini kochana mamusia z Ciebie z tymi kasztanami :-)

Dziewczyny współczuję wam tych wszystkich chorób, a zwłaszcza bolących zębów. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

reklama
A wiecie, jest jedna śmieszna rzecz z tym moim zębem.

Morda mi się nie domyka z tej spuchnietej strony i mi cały czas ślina cieknie, wyglądam naprawdę super :p a w nocy jak leżę to co chwilę ośliniona jestem. Strasznie mnie to bawi :p

Nulini jaka dobra mamusia z Ciebie :-)

Ja na wszelkie pobolewania zebow, dziasel i jezyka uzywam od razu dengosept a. Najoierw piecze ale pozniej znieczula i zawsze mi pomaga

Jezyk moj mlody tez nosi. Jak zamyka buzie ma dolna szczeke wysunieta przed gorna. No i nosi cos by wlasnie rozsaerzyc zawiasy i zeby na dobre miejsce wskoxzylo. Wczesniej jeszcze z tego powodu niewyraznie mowil. Teraz juz na tyle sie polepszylo ze mowi bardzo ladnie

Doggi mozesz przebic piatke waszemu pieskowi ;-) on pewnie tez sie tak slini :p przynajmniej moj sie tak slinil :p

Ja dzis juz bylam w hurtowni kupic rzdczy do remontu bo cos braklo, wstawilam pranko, zdjelam suche. Korztstam poki nie ma dziadko bo pozniejcnie wyjde z pokoju ;-)

Agulqa_b właśnie mój się w ogóle nie slini, tylko jak nochalem dotknie to mokre kółko na nodze bo nochalek ma taki fajny duży, zimny i mokry

Elutka ja spróbuję do dentysty się wbić bo juz przestaje wierzyć że coś mi pomoże niech go wyrwie i chce mieć z głowy to już ;(

Doggi to naszemu slina 24h na dobe leciala ;-) kiedys jak bede miala domek z ogrodem to kuoie bernenczyka, ale nie popelnie bledu rodxicow i bedzie na dworxe caly czas :-)

Ojej dziewczyny ale Was wzięło :-( naprawdę jakaś epidemia. Wszystkim chorym życzę dużo zdrowia!

My też należymy do tych wyjątków, które jak na razie choroby omijają. Może dlatego, że nie mamy dzieci i w ogóle mało wychodzę to żyję w izolatce właściwie ;-)

U nas jak zwykle ostatnio słoneczko :-) temperatura ok. 24 stopni, żeby tak przez całe lato było, byłabym szczęśliwa! A tak to umierałam w upałach.

Jak piszemy o psach to muszę Wam powiedzieć, że po szczepieniu mąż pekal z dumy i teraz już nawet nie muszę go prosić żeby coś przy nim zrobił. Weterynarz nie mógł wyjść z podziwu że tak dobrze ułożony, każda komendę wykonywał bez najmniejszego oporu, a jeszcze jak wet.trzy razy próbował mu dac smakolyk a ten łbem kręcił i nie ruszył to już całkiem mąż z dumy spuchl. Fakt zanim zaszlam w ciążę poswiecalam mu dużo czasu, dzieciaki do szkoły a my na spacer i trochę nauki. Z tym że on utwierdzal mnie tylko w przekonaniu, że owczarki to naprawdę inteligentne psy i dużo rzeczy po prostu wiedział, nawet nie wiem skąd, kumal od razu i nie trzeba było mu długo tłumaczyć.

reklama
kto ogarnia ZUS ? :-p dostałam przelew większy niż myślałam że dostane chciałabym zrozumieć dlaczego bo boje się że to jakaś pomyłka i zaraz będą chcieli żebym oddała :-D:-D:-D

Do góry