reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ciężko stwierdzić bez objawów. Siki normalne. Calkiem możliwe, ze w morzu przeziebil. Mamy jeszcze jedna opcje z lekarzem, bo ubezpieczenie pzu ściąga lekarza przez tel na miejsce pobytu ubezpieczonego. Jezeli jutro dalej tak będzie to chyba po niego zadzwonimy.

Jeszcze tak mysle, ze może 3dniowka, bo młody nie miał wcześniej, ale czy on nie jest za stary na to?

Dobrze, ze przynajmniej jest normalny, bawi się, śmieje itp. Ma apetyt i pije.

Hej laski.
Sorki, że nie odniosę się do Waszych postów, ale chłop mój mnie tak wkurzył, że szkoda gadać.
Ja nie wiem czy on nie potrafi wyjść od kogoś jak mu jeszcze głowa przy kolanach nie wisi.
Jeszcze się uparł, że dzieci będzie po schodach wnosił, ale na szczęście wybiłam mu to z głowy i w efekcie tego musiałam wnieść najpierw Tymka, a później wrócić się po Nikole.
I jeszcze się obraził jak mu powiedziałam żeby z dzieciakami nie spał tylko do innego pokoju poszedł żeby nie wdychały tej wódki.
Nic tylko w łeb strzelić.

Kasiek za mna tez pasztet chodzil, wczoraj. Kupilam sobie i z nikim sie nie podzielilam ;-)

Sernik nulini chyba zrobie dopiero na swoim bo tu mi sie wszystkiego odechciewa...

Sprite nieciekawe wakacje z chorobami :-( moj Ł poki co ma spokoj z alergia. Mam nadzieje ze mlody nie odziedziczy tego po tatusiu

Alecta wal mu smialo! Tez nienawidze takich meskich zachowan po alko:-\

Alecta weekend;) A tak powaznie to wspolczuje. Ja zas swojego musze namawiac zeby pil na imprezach chociaz piwo bo lubie go lekko podchmielonego. Ale inna sprawa ze nigdy sie nie spil.

Sprite moja mala ale tez normalnie sikala i na pieczenie cipci nie skarzyla sie. Tylko ta gorączka. Furagin zalatwil sprawe. Jest bez recepty jakby co.

Hej laski.
Sorki, że nie odniosę się do Waszych postów, ale chłop mój mnie tak wkurzył, że szkoda gadać.
Ja nie wiem czy on nie potrafi wyjść od kogoś jak mu jeszcze głowa przy kolanach nie wisi.
Jeszcze się uparł, że dzieci będzie po schodach wnosił, ale na szczęście wybiłam mu to z głowy i w efekcie tego musiałam wnieść najpierw Tymka, a później wrócić się po Nikole.
I jeszcze się obraził jak mu powiedziałam żeby z dzieciakami nie spał tylko do innego pokoju poszedł żeby nie wdychały tej wódki.
Nic tylko w łeb strzelić.

Jakbym czytała o moim mężu po imprezie u jego rodziny :-:)-:)-( A tu niedługo okazja za okazją :-:)-:)-(

SPRITE u nas identycznie objawy skończyły się zapaleniem płuc a przez 4 czy 5 dni temperatury nawet nie kaszlala w życiu bym na to nie wpadła...

ALECTA eh tez nie lubię tego stanu... Ale mój to albo się od początku ograniczy i pije mało albo do odcięcia :-/ na szczęście rzadko to drugie

Ja zjadłam kanapkę z gulaszem angielskim i rzodkiewka... O matko coś pięknego :p

AGULQA a co się dzieje?

reklama
Do góry