reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ledwo żyje :p
Sernik w piekarniku, zupa dyniowa się robi, krewetki w paście curry z mlekiem kokosowym + ryż jaśminowy również, a dzieciaki, że wybredne jedzą paluszki rybne.
Na 16:30 idziemy do znajomych, a ja dopiero odżywkę na głowe nałożyłam.
Ogólnie dziś jestem ze wszystkim w ciemnej du.pie :-D

reklama
Nulini- a na grzybach bylas?

My jednak poszlismy wczesniej, teraz będę robić obiadek, a potem leżeć i pachniec. Pogoda zrobiła się super, ja pochodzilam po ścieżkach w lesie, dzieciaki po największych chaszczach, a pies kursował miedzy nami i biedny nie wiedział kogo ma pilnować. Także wszyscy szczęśliwi:)

Nie, obchodzi się u mnie bez gorączki, przynajmniej na razie.
Już młody miał zostać u mamy ale mój inteligentny mąż poszedł się pyta czy jedzie z nami i przyczłapał się do domu.
Sio katarze, sio...nawet przespać się nie idzie bo męczy. Strasznie nie lubię być chora, a już wcale y jest ładna pogoda...

Ale tu dziś spokój :-)

Będę robić ten sernik NULINI jak mi mąż składniki przywiezie :-D boże ile ja słodkiego pochłaniam :p dobrze niech dupsko rośnie :p

Mam ochotę sobie w coś pograć chyba cywilizacje ściągnę :-)

Mcpearl zdrówka bidulko

ALECTA poproszę przepis na krewetki ostatnio miałam ochotę a nie wiedziałam co z nimi zrobić

AGULQA my przez 3 dni zajadalismy pulpety w sosie śmietankowym pycha i chwilka roboty ;-)

McPearl, ja się od tego kataru WYKOŃCZĘ!!! :wściekła/y: Normalnie szlag mnie trafia i szczerze mam ochotę się powiesić!!! :wściekła/y: Mój mąż też ma czasem takie akcje, że już już się Młodej pozbywamy, a on się jeszcze 100 razy upewnia, aż w końcu Młoda zmienia zdanie :baffled:

No i o 15 Ibuprom :eek: Masakra, tak mnie nawala, że łzy mi ciekną ciurkiem :-(
Jutro do babci jedziemy na obiad, to poproszę dziadzię, żeby mnie umówił na poniedziałek do denta :-(

A w ciąży można ibuprom??? Mi ginka bezwzględnie go zakazuje, zawsze zwraca uwagę że jak cos to tylko paracetamol!! Już czwartą ciąże tak mi przypomina.nawet czytałam o ibupromie i zakazują!

reklama
Do góry