reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Eh zdrówka dla wszystkich co się męczą z chorobami

U nas drugi antybiotyk zaczął działać od razu widać ze jest lepiej

Sernik się robi... :-D on ma w lodówce stać tak? :p

nulini na mnie apap itp. też nie działa. Oby szybko przeszło!

w ogóle jakiś atak zębowy, bo i doggi też:/

a ja siedzę i czuję pasztet! nie mam go w domu nigdzie, a tak mi pachnie że wrąbałabym całą puszkę, chociaż normalnie nienawidzę pasztetu...blee. no ciąża...

Nulini, dokładnie wiem co czujesz. Po prostu katar męczący tak, że mogłabym z okna skoczyć. Ale mieszkamy na niskim parterze, więc wyskoczenie z 1m chyba nic by nie zmieniło ;-) jem hallsy ale coś nie pomaga. Parówki na chwilę ale trochę rozgrzewają zatoki i na chwilę czuję ulgę
Teraz robicie ochotę na sernik i pewnie będę musiała zrobić. Ale to nie teraz. Najpierw muszę się ogarnąć, potem magisterkę i wtedy mogę się bawić w gotowanie i pieczenie.

Tak na prawdę to żadne leki w ciąży nie są wskazane, no ale czasem konieczne Kategoria B | parenting.pl Nawet z paracetamolem nie można przesadzać.

Dobre pytanie z tym sernikiem. Chyba wstawię do lodówki :p

Zdrówka dziewczyny!

McPearl do kiedy musisz magisterkę ogarnąć?

Megami, podobno do końca miesiąca by nie musieć powtarzać przedmiotu. Mam nadzieję, że promotorka w końcu odpuści bo kobieta jest nie do zniesienia...

Jakbyście chciały tu jest mecz Polaków na żywo w necie Australia - Poland

Ostatnia edycja:
Hej, calosci nie przeczytałam, ale jestem tyle na bieżąco, ze wiem, ze meczą Was różne bole i choroby. Cóż. Wyobraźcie sobie, ze moje dziecko nigdy nie miało gorączki. Teraz jestesmy na wakacjach a tu co? Młody wczoraj wieczorem temp. W uchu 39. Przez noc dochodziło do 39.5. Innych objawów póki co brak. Pojechaliśmy dzis rano do szpitala bo jutro niedziela i tu apteki są jakos dziwnie otwarte. Uszy czyste, gardło lekko czerwone, ale goraczka jest dalej. Zbijam paracetamolem i nurofenem, ale po okolo 5-6 godz znowu rośnie. Jak pomysle o nocy to mnie skreca:(. Babka przepisala antybiotyk gdyby sie nie polepszylo. Nie chce go faszerować bez konkretnej diagnozy, ale jak jutro dalej tak będzie to chyba nie wytrzymam.

Do tego mąż od przyjazdu ma taki atak swojego kaszlu alergicznego, ze spać nie można, bo kaszle co 5 min :(

Ech:(

Zdrowka dla wszystkich!

Serniczek Nulini wyszedł super, mniam :-D

Cieszę się ogromnie!!! :-D

femme, u mnie nie "zdanża" :-D POŻERAMY na gorąco :-D Ale po odstaniu w lodówce jest nawet lepszy ;-)

kasiekz, oj, kanapkę z pasztetem i ogórkiem kiszonym albo pomidorem... :sorry:

McPearl, reszta mojej rodziny miała katar 2 dni, Młoda jeszcze posmarkuje, ale daje radę, a ja cholera zdycham!!! :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny wspolczuje wam bólu. Nie dość że musimy uzerac się z objawami typowo ciazowymi to jeszcze jakieś dodatkowe:(

Sprite- kurcze nieciekawie. A wstępna diagnoza była?

Do góry