reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi to teraz rozumiem. To się masz z tym. Mnie czasem przy sikaniu ciągnie tak od nerki w dół ale robiłam badania i wszystko ok. Mówili właśnie, że może piasek schodzi. Co do moderatora to ja też jestem za Tobą hehe :)))

Doggi, nie nie, zębów mamy komplet, Tosia ma 3,5 roku, po prostu infekcje uszu lubią nawracać :-(

bada m.,
przepraszam, nie chciałam Cię urazić, po prostu odkąd dodali powiadomienia mailowe na wszystkich podforach proszę, żeby mi nie dziękować, i tak mam dużo spamu w skrzynce ;-) W "szczytowej" formie miałam tych powiadomień kilkanaście dziennie i jak czekam na jakąś ważną wiadomość to irytuje mnie przychodzący mail z BabyBoom ;-) A korzystam tylko i wyłącznie na kompie, nie wiem, czy na komórce też miga u góry powiadomienie... Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiałaś :tak:

Hej dziewczyny, w końcu znalazłam chwilę żeby dołączyć do Styczniówek :) Spróbuje nadrobić ale Tyyyyle popisałyście że nie wiem czy się uda :)

gosiane powodzenia w nadrabianiu :) nie lada wyzwanie przed tobą ;)

Ok, Ola w łóżku ja sobie tv poogladam w oczekiwaniu na męża z moją zupka "Tomka khai" :) Mmmmm juz się nie mogę doczekać :)
A tak btw nie wiem czy pisałem, ale miałam dziś cały dzień dla siebie bo tesciowa zabrała do siebie "na wieś" żebym odpoczela po poranku :) i odpoczelam, pół dnia przespalam :)

Wrocilismy od tesciow-pol godzinny spacerek w jedna i w druga strone :-) zjadlam 1 truskawke i mam lekka zgage-co stosujecie na nia?

Gabi ja teraz nie mam zgaga o dziwo, ale z Olka to chyba od samego zagniezdzenia do samego porodu miałam ;/ to było okropne, spałam w pozycji siedzącej bo na lezaco wypalalo mi wszystko, i starałam się nie jeść ostrych rzeczy plus nie objadac się, oczywiście nic nie dawało :/ zawsze miałam przy sobie rennie czy jakoś tak (na zgage specyfik tylko ten w ciąży można) i on w miarę pomagał miałam go zawsze ze sobą ;)

reklama
Do góry