reklama
bada m.
Fanka BB :)
Nulini jak sobie życzysz,odbieram polubienia i podziękowania jako coś miłego i sympatycznego,ale widocznie nie wszyscy są tego zdania.
Doggi to teraz rozumiem. To się masz z tym. Mnie czasem przy sikaniu ciągnie tak od nerki w dół ale robiłam badania i wszystko ok. Mówili właśnie, że może piasek schodzi. Co do moderatora to ja też jestem za Tobą hehe ))
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, nie nie, zębów mamy komplet, Tosia ma 3,5 roku, po prostu infekcje uszu lubią nawracać :-(
bada m., przepraszam, nie chciałam Cię urazić, po prostu odkąd dodali powiadomienia mailowe na wszystkich podforach proszę, żeby mi nie dziękować, i tak mam dużo spamu w skrzynce ;-) W "szczytowej" formie miałam tych powiadomień kilkanaście dziennie i jak czekam na jakąś ważną wiadomość to irytuje mnie przychodzący mail z BabyBoom ;-) A korzystam tylko i wyłącznie na kompie, nie wiem, czy na komórce też miga u góry powiadomienie... Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiałaś
bada m., przepraszam, nie chciałam Cię urazić, po prostu odkąd dodali powiadomienia mailowe na wszystkich podforach proszę, żeby mi nie dziękować, i tak mam dużo spamu w skrzynce ;-) W "szczytowej" formie miałam tych powiadomień kilkanaście dziennie i jak czekam na jakąś ważną wiadomość to irytuje mnie przychodzący mail z BabyBoom ;-) A korzystam tylko i wyłącznie na kompie, nie wiem, czy na komórce też miga u góry powiadomienie... Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiałaś
bada m.
Fanka BB :)
Tak dobrze zrozumiałam,i nie ,nie uraziłaś mnie
gosiane powodzenia w nadrabianiu nie lada wyzwanie przed tobą
Ok, Ola w łóżku ja sobie tv poogladam w oczekiwaniu na męża z moją zupka "Tomka khai" Mmmmm juz się nie mogę doczekać
A tak btw nie wiem czy pisałem, ale miałam dziś cały dzień dla siebie bo tesciowa zabrała do siebie "na wieś" żebym odpoczela po poranku i odpoczelam, pół dnia przespalam
Ok, Ola w łóżku ja sobie tv poogladam w oczekiwaniu na męża z moją zupka "Tomka khai" Mmmmm juz się nie mogę doczekać
A tak btw nie wiem czy pisałem, ale miałam dziś cały dzień dla siebie bo tesciowa zabrała do siebie "na wieś" żebym odpoczela po poranku i odpoczelam, pół dnia przespalam
Gabi ja teraz nie mam zgaga o dziwo, ale z Olka to chyba od samego zagniezdzenia do samego porodu miałam ;/ to było okropne, spałam w pozycji siedzącej bo na lezaco wypalalo mi wszystko, i starałam się nie jeść ostrych rzeczy plus nie objadac się, oczywiście nic nie dawało :/ zawsze miałam przy sobie rennie czy jakoś tak (na zgage specyfik tylko ten w ciąży można) i on w miarę pomagał miałam go zawsze ze sobą
reklama