reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Anisen, Sylka - udało nam się wynająć mieszkanie po okropnie długim szukaniu

Dziękuję wam ! Cieszę się że nam się uda wprowadzić przed urlopem czyli przeprowadzka w drugiej połowie września juuupi w końcu nie będe musiała się odchylać przy gotowaniu :) z 25m na 80m i nie ma ani jednego skosu wmścianie!! :-D przecież się tam zgubię :-D Aaach dziękuje wam kochane, za wszystko poprostu za wszystko :) :)

Anisen, łączę się z Tobą w bólu, mój też dziś do 22 w robocie :/

pyzy pyszniaste, całe opakowanie wciągnęłam :zawstydzona/y: szaleństwo

Pustiszi, 80 m to już nie w kij dmuchał, też takie chce!
Sylka, proszę, edytuj posty żeby coś dopisać :) nie piszemy posta pod postem

hej
Pustiszi ja głupia myślałam ze bliźniaki ...Gratuluje oczywiście mieszkanka :D
ja dziś sprzątam wszystko ...
haha juz 1/3 ciąży haha jakiej ??? :( nie ja nie mam czucia chyba ...

Ostatnia edycja:
Przepraszam vinga, ale tak mi jest łatwiej pisac bo to sa odrebne mysli poprostu. Jak bede pamietac to tak bede robic a jak nie to chyba mi wybaczysz;-)

Pustiszi wow duze mieszkanko, rzeczywiscie duza zmiana, fajnie bedzie duza przestrzen.:-)

Mnie bolały tylko przed spodziewana @ czyli jakis czas temu. Teraz mi troszeczke urosly ale nic specjalnego.

Pastiszi gratulacje, ja się muszę pomieścić póki co na 43m.

Vinga mnie piersi nie bolą, są raczej tkliwe i takie przepełnione.

Pustiszi gratuluje ;**
Anisen, vinga strasznie długo wasi mezowie pracuja ale ja tez bym chciala miec takiego pracowitego ; )
anisen no dzieciaki wymagajace kulinarnie ale to dobrze ; ):-)
Vinga piersi mnie wgl nie bolą ani nic nie urosły.;-)

reklama
Mi urosły, ale od jakiegoś czasu przestały mnie boleć tak, jak na początku. I apetyt mi wzrasta. Widać wchodzimy pełną parą w II trymestr :)

Pustiszi, gratuluję mieszkanka, my w 30 m2, więc zazdroszczę :)

kurdę, nie robić mi smaka na barszcz czerwony i pyzy, bo mój nagotował rosołu, który ma przerobić na zupę kalafiorową - jak odmówię jedzenia to mnie zabije :p

Do góry